Öğrenci Kariyeri Banner

TikTok'ta Yeni Dönem Başlıyor!

TikTok'ta Yeni Dönem Başlıyor!

Son yılların en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan TikTok yeni özelliklerini duyurdu. Şirketin getirdiği yeni özellikle birlikte artık uygulama üzerinden sinema bileti alınabilecek.

TikTok, son dönemde rakiplerinin de pazardaki yerini güçlendirmeye çalışması ile daha farklı ve yeni özellikleri kullanıcılarla buluşturuyor. Şirket, yakın dönemde ''fotoğraf modu'' ve ''beğenmeme'' gibi yeni özelliklerini tanıtmıştı. Şimdi ise yeni özelliğini duyurarak, rakiplerinden bir adım öne geçiyor. Uygulamaya gelecek yeni uygulamanın adı ''Showtimes'' olarak açıklandı.

TikTok Sınırları Zorluyor!

Birbirinden seçkin film stüdyoları ''Showtimes'' ismi verilen araca erişebilecek. Bu sayede uygulamayı kullanan kişiler filmlerin fragmanını görüntüleyebilecek. Bununla birlikte filmlerin gösterim saati ve en yakın sinema bilgileri gibi ayrıntılara ulaşarak bilet satın alabilecekler.

Yeni özellik şu an sadece ABD'deki anlaşmalı stüdyolar tarafından kullanılabiliyor. Diğer ülkelere özelliğin ne zaman geleceği veya gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir açıklama bulunmuyor.

TikTok, bilet satın alabilme özelliğinin yanında başka yeni özellikler de getirdi. Bunlardan biri mobil oyun şirketleri ile iş birliği yapan içerik üreticileri, kullanıcıların oyunları indirebilmesi için iOS ve Android cihazlara özel bağlantı ekleyebilecek olması. 

Bir diğer dikkat çeken özellik ise Profile Kit. Kullanıcılar hesaplarının üçüncü taraf uygulamalara bağlanmasına ve buralarda videolarını ekleyebilmesine imkan sağlayacak. Bu girişime yönelik yapılan ilk ortaklık, sosyal medya bağlantılarını tek bir yerde toplamayı sağlayan Linktree ile yapılıyor. Linktree sayfalarında bazı TikTok videolarını kullanıcılara sunabilecek.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.