Öğrenci Kariyeri Banner

Ticaret Bakanlığı, Sanal Ticaret Akademisi'nin Açılışını Gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanlığı, Sanal Ticaret Akademisi'nin Açılışını Gerçekleştirdi.
Ticaret Bakanlığı, şirket kurmak isteyenlere, halihazırda şirketi olup dış ticarete atılmak isteyenlere özel bir platform olan Sanal Ticaret Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanlığı, şirket kurmak isteyenlere, halihazırda şirketi olup dış ticarete atılmak isteyenlere özel bir platform olan Sanal Ticaret Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Ticaret Bakanlığı uzmanları tarafından eğitimlerin yer aldığı platformda, bu eğitimlerin tamamı ücretsiz olarak vatandaşa sunuluyor.

Ekran Resmi 2020-03-10 13.02.23

Mobil olarak da hizmet veriyor

Özellikle elemanlarının niteliğini artırmak ve kurumsal kapsamını genişletmek isteyenleri odağına alan Sanal Ticaret Akademisi'nde yer alan eğitimlerden sertifika almak da mümkün. Üstelik başvuru şartı bulunmuyor ve onay süreci gibi bir durum da söz konusu değil. İsteyen herkes dilediği eğitimi alabiliyor. İç ve dış ticarete dair birçok eğitimin yer aldığı platform mobilde de faaliyet gösteriyor.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanal Ticaret Akademisi'nin bütün vatandaşların hizmetine açıldığını; bu eğitim sisteminin 7/24 çalışma masasında ya da mobil telefonlarda her zaman hazır olacağını belirtiyor. Pekcan, vatandaşların hizmetine açık ücretsiz bir eğitim vereceklerini de sözlerine ekliyor. Ruhsar Pekcan, söz konusu eğitimin ihracatçıların farklı konulardaki bilgilerini geliştirmelerine yardımcı olacağının ve ihracatları ile performanslarını artırmalarına katkı sağlayacağının altını çiziyor.

Konular: Girişimcilik, iç ticaret ve dış ticaret

Akademide girişimcilik, iç ticaret, dış ticaret başlıklarının bulunduğunu ve bu eğitimlerden yararlananların 3 ayrı sertifika alacağını da hatırlatalım. Online eğitimlerin yanı sıra sanal sınıf uygulaması ve sanal seminerlerin de olacağı platformda, canlı bağlantı ile eğitimden faydalanan vatandaşların Bakanlığın ve konunun diğer uzmanları ve ticaret müşavirleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunabileceklerini de belirtelim.

Sanal Ticaret Akademisi'ne buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.