Öğrenci Kariyeri Banner

The Witcher: Blood Origin Dizisinden Fragman Yayınlandı!

The Witcher: Blood Origin Dizisinden Fragman Yayınlandı!

The Witcher serisinden tanıdığımız ve Joey Batey tarafından canlandırılan Ozan Jaskier, Netflix’in aynı evrende geçen yeni dizisi The Witcher: Blood Origin’de yerini alacak.
The Witcher serisinin hayranlarının belleklerinde yer eden “Toss a coin to your witcher” şarkısıyla bilinen ozan karakter Jaskier, aynı evrenin geçmişini anlatan The Witcher: Blood Origins’de de ekranlarda olacağını belirtti.

Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde düzenlenen CCXP etkinliğinde diziye ait yeni bir fragman yayınlandı. Fragmanın son anlarında ise karşımıza çıkan isim, sürpriz bir karakter oldu. Joey Batey’nin canlandırdığı Jeskier karakteri fragmanda karşımıza çıktı. 

Elf Dünyasında Gerçekleşiyor!

Netflix dizinin sayfasında yer alan içerik özetindeki açıklamasında  “‘The Witcher’da yaşananlardan bin yılı aşkın bir süre önce, bir elf dünyasında yaşayan yedi dışlanmış karakter, güçlü bir imparatorluğa karşı güçlerini birleştirir.” ifadelerine yer veriyor. Paylaşılan bilgilerde ise “The Witcher dünyasından 1200 yıl önce elf dünyasında geçen Blood Origin zamanda kaybolmuş bir hikayeyi anlatacak.'' açıklamalarına yer verildi.

Fragmanda Blood Origin dizisinin üç ana karakterini de görüyoruz. Eile ve Fjall adlı kendi klanlarından dışlanmış olan iki savaşçı ve kendi klanının son üyesi olan kılıç ustası Scian, bu fragmanda karşımıza çıkıyor. Gördüğümüz bir diğer karakter ise, “Kaosla yüzleştiğinde, insanlar daima düzeni seçer, bedeli ne olursa olsun.” diyen Chief Sage Balor oluyor. Bu karakter de karşımıza ilk defa çıkıyor. 

Dizinin sadece 4 bölümlük kısa bir dizi olacağı belirtildi. Limited Series olarak tanıtılması da dizinin tek sezonluk olacağını gösteriyor ancak daha önce bazı yapımların, Limited Series olarak başlayıp devam sezonları çekilen yapımlar haline geldiğinede rastlamıştık. The Witcher: Blood Origins, 25 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.