Öğrenci Kariyeri Banner

STEM Temelli Doğa Bilim Kampı

STEM Temelli Doğa Bilim Kampı
''STEM Temelli Doğa Bilim Kampı'' isimli proje, TÜBİTAK 4004 programı tarafından desteklenmiş olup 12 – 18 Haziran 2017 tarihleri arasında Muğla – Akyaka’da gerçekleştirilecektir.

MUBEM & BİLSEM: STEM Temelli Doğa Bilim Kampı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilim Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MUBEM) ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) işbirliği ile gerçekleştirilecektir.

PROJE HEDEF KİTLESİ : 

Katılımcıların seçiminde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki yöneticilerden oluşan tarafsız bir değerlendirme kurulu oluşturularak aşağıdaki kriterlere uygun katılımcılar belirlenecektir.

  • Bilim ve Sanat Merkezlerine devam eden ortaokul 5. sınıftan 6. sınıfa ve 6. sınıftan 7. sınıfa geçen öğrenciler başvuru yapabileceklerdir.

  • 10 katılımcının Muğla Bilim ve Sanat merkezine devam eden öğrencilerden, diğer 20 katılımcının ise Türkiye’nin farklı bölgelerinden başvuran BİLSEM öğrencileri içerisinden seçimi gerçekleştirilecektir.

  • Türkiye’nin farklı bölgelerinden seçilecek öğrencilerde farklı bölgeler ya da illerden başvuranlar tercih edilecektir.

  • Başvuran katılımcılar içerisinden daha önce hiçbir bilim kampına katılmamış olanlara öncelik tanınacaktır.


Detaylar için tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.