Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify Yıllardır Beklenen Özelliği Kullanıma Sunacak!

Spotify Yıllardır Beklenen Özelliği Kullanıma Sunacak!

Spotify'a Topluluk isimli bir özellik geleceği öğrenildi. Henüz tam anlamıyla işlevsel olmayan bu özellik, arkadaşların birbirlerini mobil uygulama üzerinden takip etmelerine imkan verecek.

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify'ın "Topluluk" isimli yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü bilgisi sızdırıldı. Üzerinde çalıştıkları özelliği doğrulayan bir Spotify sözcüsü, Topluluk'un henüz geliştirme aşamasında olduğunu ve kullanıcıların bir süre daha beklemek zorunda olduklarını söyledi.

Çok Daha Geniş Kapsamlı Olacak

Aslına bakacak olursak Spotify'ın masaüstü sürümünde "Arkadaş Etkinlikleri" isimli bir özellik mevcut. Bu özellik, kullanıcılarının arkadaşlarının dinlediği müzikleri görebilmelerini sağlıyor. Topluluk da buna benzer bir yapıya sahip olacak.

Aralarındaki en büyük fark ise Topluluk özelliğinin daha geniş kapsamlı olacak şekilde tasarlanması.

Spotify'ın Topluluk özelliğinden paylaşılan görüntülere baktığımızda; kullanıcıların arkadaşlarının ne dinlediklerini takip edebileceklerini görüyoruz. Bununla birlikte; Topluluk sayfasının üst bölümünde çalma listesi güncellemeleri bölümü olacak.

Kullanıcılar, bu özellik sayesinde arkadaşlarının çalma listesi güncellemelerinden anında haberdar olabilecekler.

Spotify'ın Topluluk özelliği şu an için tam olarak işlevsel değil. Ancak bazı iOS kullanıcıları, Safari'yi açıp, arama çubuğuna "spotify:community" yazdıkları zaman Topluluk özelliğine ulaşabildiklerini belirtiyorlar.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.