Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify, Kullanıcılarını Sevindirecek Yeni Özelliğini Duyurdu!

Spotify, Kullanıcılarını Sevindirecek Yeni Özelliğini Duyurdu!

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik ve podcast platformu Spotify,  şarkıların 'Beğenilen Şarkılar' listesine eklenmesini sağlayan kalp butonu kaldırdığını duyurdu.

Artık "+" şeklinde görünen buton, şarkıların ister 'Beğenilen Şarkılar' ister herhangi bir çalma listesine eklenmesine olanak sağlıyor. Yeni özellik, şarkıların çalma listesini eklemesini son derece kolay hale getiriyor.

Süreç Henüz Belli Değil!

Popüler platformda şarkılar ve podcastler üzerinde gezinti yaparken kalp şeklinde bir buton bulunuyor. Bu butona basıldığında, ilgili içerik "Beğenilen Şarkılar" isimli çalma listesine eklenir. Bu buton gitti ve yerine "+" şeklinde yeni bir buton geldi. Bu buton şarkı ve podcastlere ne olacağına ilişkin daha fazla işlevsellik sunuyor.

Kalp butonu, şarkıların doğrudan 'Beğenilen Şarkılar' listesine eklenmesini sağlıyor. Yeni '+' butonuna ilk dokunduğunuzda da gerçekleşecek eylem bu olacak ve buton, yeşil tike dönüşecek. Bu yeşil tike dokunduğunuzda ise çalma listeleriniz açılacak ve şarkıyı istediğiniz çalma listesine ekleyebileceksiniz.

Spotify'ın yeni özelliği iOS ve Android kullanıcılarına ulaşmaya başladı. Ancak bu dağıtım sürecinin ne kadar süreceği henüz belli değil. Özelliği hemen kullanmaya başlayabileceğiniz gibi bir süre daha beklemek durumunda da kalabilirsiniz.

Kaynak

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.