Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'ın Ortaya Çıkış Hikâyesini Anlatan Netflix Dizisi The Playlist'ten İlk Fragman Geldi!

Spotify'ın Ortaya Çıkış Hikâyesini Anlatan Netflix Dizisi The Playlist'ten İlk Fragman Geldi!

Netflix'in Spotify'ın kuruluş hikâyesini, olduğu gibi platformun kurucularının gözünden anlatan dizisi The Playlist'ten ilk fragman yayınlandı. Dizi, 13 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.

Son dönemlerde durmadan abone kaybetse de dizi ve film projeleri üzerinde çalışmalarını devam ettiren Netflix, bir süredir Spotify'ın kuruluş hikayesini anlatan bir dizi üzerinde çalışıyordu. Platform, yaklaşmakta olan dizinin fragmanını bugün yayınladı.

13 Ekim'de Yayınlanacak!

Yalnızca 6 bölümden oluşacağı açıklanan yeni dizinin yönetmen koltuğunda Per-Olav Sorensen yer alıyor. Senaryosu Christian Spurrier tarafından yazılan dizi, oyuncu kadrosunda ise Edvin Endre, Christian Hillborg, Ulf Stenberg, Gizem Erdoğan ve Joel Lützow bulunuyor.

The Playlist, büyük şirketlerin çalkantılı müzik sektörünün gidişatını önlemeye çalıştığı, korsanlığın zirve yaptığı bir dönemde dünya genelinde ücretsiz ve yasal müzik yayını hizmeti sunarak tüm sektörde devrim yaratan İsveçli genç teknoloji girişimcisi Daniel Ek ve ortaklarını anlatıyor. Şirketin açıklamasına göre The Playlist, doğrudan Spotify kurucularının gözünden anlatılan bir film olacak.

Spotify'ın kuruluş hikayesini anlatacak dizi 13 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak. İşte filmden gelen ilk fragman:

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.