Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'dan Kullanıcılarını Sevindirecek Müthiş Hizmet!

Spotify'dan Kullanıcılarını Sevindirecek Müthiş Hizmet!

Sevilen müzik platformu Spotify, abonelerini oldukça sevindirecek yeni özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Açıklamalara göre Spotify, uygulama üzerinden konser biletlerinin satışına başlıyor.

Music Ally tarafından ilk kez açıklanan bilgilere göre Spotify, doğrudan hayranlara konser biletleri satmak için yeni bir web sitesini test ediyor. Spotify Tickets isimli sitede şu anda Limbeck, Tokimonsta ve Annie DiRusso gibi katılımcı sanatçılar için ABD merkezli sınırlı sayıda konser satışı yapılıyor.

Spotify, yakındaki gösterilere göz atabileceğiniz ve üçüncü bir taraf aracılığıyla bilet satın alabileceğiniz yeni Canlı Etkinlik Akışı aracılığıyla bilet satmak için Ticketmaster, Eventbrite ve See Tickets ile ortaklık yapıyor. Spotify Tickets adlı yeni bölüm ise artık Spotify'ın kendisi üzerinden bilet satın almanıza izin veriyor.

Biletler Dijital Olarak İletiliyor

TechCrunch tarafından açıklandığı üzere, sitenin yasal sayfasında şirketin "mekânları, etkinlik organizatörlerini, hayran kulüplerini ve sanatçıları açıklanmış bilet acentesi olarak içerebilecek üçüncü taraflar adına" bilet sattığı söyleniyor. Bu, Spotify'ın bilet fiyatlarını belirlemediği ve ayrıca müşterilerden ödeme esnasında bir rezervasyon ücreti alacağını ifade ediyor.

Spotify sözcüsü Carling Farley konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Spotify'da kullanıcı deneyimimizi geliştirmek için düzenli olarak yeni fikirleri test ediyoruz. Bunlardan bazıları daha geniş kullanıcı deneyimimizin yolunu açıyor ve diğerleri ise yalnızca önemli öğrenmeler olarak hizmet ediyor. Tickets.spotify.com en son testimiz. Şu anda gelecek planları hakkında paylaşacak başka haberimiz yok."

Spotify Tickets için destek sayfasında belirtildiği gibi bilet satın almak adına bir Spotify hesabı oluşturmanız gerekiyor. Ayrıca hizmet henüz yazdırılabilir biletleri desteklemiyor gibi görünüyor. Spotify, biletlerinizi almak için mekânın gişesinde e-posta onayınızı ve geçerli bir kimliği ibraz etmeniz gerektiğini belirtiyor.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.