Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify'dan Keyfinizi Yerine Getirecek Özellik!

Spotify'dan Keyfinizi Yerine Getirecek Özellik!

Spotify, tatil yeri arayışında olanlara özel hizmeti olan 'Listen and Book' özelliğini kullanıma sundu. easyJet ortaklığıyla geliştirilen özellik, müzik zevkinize göre seyahat önerilerinde bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta çalma listelerine ‘Sesli Tepki Verme’ özelliğini yayınlayan Spotify, geçtiğimiz günlerde de özellikle hayattan küçük bir kaçamak isteyenlerin oldukça beğeneceği bir özelliğini kullanıma sundu. Havayolu şirketi easyJet ile ortaklık yapan şirket, yeni özelliğiyle müzik zevkinize göre seyahat noktaları tavsiye ediyor.

‘Listen and Book’ ismiyle yayınlanan yeni özellik, easyJet’in kendi internet sitesinden kullanılabilir durumda. Spotify kullanıcıları, easyJet’in oluşturduğu sayfaya Spotify hesaplarıyla giriş yaptıktan sonra seyahat önerilerine ulaşabiliyor.

Özellikten Nasıl Faydalanılabilir?

  • Buraya tıklayarak easyJet ve Spotify tarafından oluşturulan sayfaya ulaşabilirsiniz,
  • Ardından "Let's Do It" butonuna tıklayın,
  • Açılan sayfada Spotify hesabınıza giriş yapın.

Bu şekilde size özel tatil önerilerine ulaşabilirsiniz.

Spotify ve easyJet, seyahat önerilerinin yanı sıra yine kullanıcıların müzik zevkine göre şarkı önerileri sunan çalma listesi de oluşturuyor. Bu çalma listesine seyahat önerilerinin ardından açılan sayfadan ulaşabilirsiniz. Çalma listesini dilerseniz kütüphanenize de ekleyebilirsiniz.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.