Öğrenci Kariyeri Banner

Spotify Bir Yeni Özelliğini Daha Duyurdu!

Spotify Bir Yeni Özelliğini Daha Duyurdu!

Spotify, kullanıcıların başkaları veya kendileri tarafından oluşturulan çalma listelerine sesli tepki verebilmelerine olanak sağlayacak olan yeni özelliğini açıkladı. 

Son günlerde peş peşe yeni özelliklerini duyuran, dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi müzik ve podcast platformu Spotify, yeni özellikler listesine bir yenisini daha ekliyor. Dün 3 ay boyunca ücretsiz abone olabileceğiniz yeni kampanyasını duyuran şirket şimdi de Vietnam'da yeni bir özellik test ediyor. Bu özellik, kullanıcıların çalma listelerine sesli tepkiler kaydetmesine imkan sağlıyor. 

Takipçiler De Kayıtları Dinleyebilecek!

Yeni özellik bir Reddit kullanıcısı tarafından ortaya atıldı. Bir çalma listesine tepki verebileceğiniz ve ardından podcast bölümü olarak yayınlanacak yeni özellik yukarıdaki gibi görünecek. Bu podcastler de takipçileriniz tarafından dinlenilebilecek.

Ekran görüntüleri, teste dahil olan kullanıcıların çalma listesi ekranlarında bir mikrofon simgesi gördüklerini ve buna dokunduklarında çalma listesine sesli bir tepki kaydetmelerini isteyen yeni bir ekran gördüklerini açıklıyor.

Reddit kullanıcısının özelliği ortaya çıkarmasından sonra Spotify da durumu onayladı ancak şirket, özelliğin hangi konumlarda mevcut olduğu ve bu sesli tepkileri nasıl yönetmeyi planladığı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.