Öğrenci Kariyeri Banner

Spora Teşvik Eden Uygulama: Pedal Çevirerek Kripto Para Kazanılabilecek!

Spora Teşvik Eden Uygulama: Pedal Çevirerek Kripto Para Kazanılabilecek!

Güney Koreli bir firma, geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği bir uygulamayla kripto para piyasasındaki insanlara spor yaptırabilmeyi hedefledi. Bu amaçla piyasaya sürdükleri uygulamada pedal çevirerek kripto para kazanabiliyorsunuz.

Gün geçtikçe büyüyen kripto piyasası, insanlara spor yaptırmanın da yollarından biri haline geldi. Bir şirket, bisiklete binerek insanlara kripto para kazanabilecekleri bir uygulamayı piyasaya sürdü.

'Kazanmak İçin Hareket Et'

19 Nisan’da hayata geçirilen uygulamanın mantığı spor bisikletinde pedal çevirdikçe kripto para kazanılmasına dayanıyor. Bir sağlık şirketi olan Cardio Healthcare Company’nin “Kazanmak için hareket et” sloganıyla başlatılan uygulama kullanıcılardan büyük bir ilgi gördü.

Şirket, uygulamayla birlikte hem insanları spora teşvik ediyor hem de kripto para kazanmayı oldukça eğlenceli bir hale getiriyor. Peki uygulama nasıl çalışıyor? Öncelikle şirketin kardiyo bisikletlerinden satın almanız gerekiyor. Bisikleti aldıktan sonra uygulamayı hayata geçirebilmek için bir de VR gözlüğü ve Cardio HUB adı verilen video oyununa da sahip oluyorsunuz.  

VR gözlüğünüzü taktıktan sonra Cardio HUB’ı açıyorsunuz ve avatarınızı hareket ettirmek için pedal çeviriyorsunuz. Ne kadar çok pedal çevirirseniz de o kadar çok Cardiocoin kazanıyorsunuz. 

Şimdiye Kadar Kazanılan Miktar 10 Bin Dolar!

Şirket, Metaverse’ün de bu hareketsizliğe sebep olabileceğini ve bunun önüne geçmek istediklerinin altını çiziyor. Uygulama şu anda oldukça yeni ancak büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

Güney Kore’de 20 spor salonuna test bisikletleri yerleştirildi ve uygulamadaki aktif kullanıcı sayısı şu anlık 7 bin 449.

Şirket, kullanıcıların şu ana kadar uygulamadan kazandıkları miktarın yaklaşık 10 bin dolar (147.427 TL) olduğunu açıkladı.

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

2 Yorum

  • Arife Karasakallı

    Ben

  • Arife Karasakallı

    Çok istiyorum spora aşık biri olarak

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.