Öğrenci Kariyeri Banner

Spor Tutkunlarını Sevindirecek Haber: Field Day!

Spor Tutkunlarını Sevindirecek Haber: Field Day!
Boğaziçi Üniversitesinin en önemli spor etkinliklerinden biri olan "Field Day" bu sene de spor tutkunları için, Spor Kurulu ve Boğaziçi Üniversitesi Atletizm Takımı imzasıyla karşınızda!

 

boğaziçi field day ile ilgili görsel sonucu

İlki 1898 yılında düzenlenen geleneksel Field Day Atletizm Günleri'nde bu yıl 29-30 Nisan tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü'nde sporcular farklı branşlarda mücadele edecek. Boğaziçi geleneğinin bir parçası olan Field Day aynı zamanda Türkiye'nin ilk atletizm oyunları olma özelliğini taşıyor.

İlgili resim

Türkiye'nin her yerinden, farklı üniversitelerden çok sayıda sporcunun katılması beklenen Field Day kapsamında iki gün içinde koşu yarışları, gülle atma, uzun atlama, yüksek atlama, cirit atma gibi birçok atletizm dalında karşılaşmalar yapılacak.

Field Day'de profesyonel atletler yarışırken, amatör sporcular da gülle atma, uzun atlama gibi daha önce denemedikleri branşlarda birbirleriyle mücadele edebilecek ve profesyonel atletleri izleme fırsatı elde edecekler. Yarışmalara katılan herkese, "Field Day t-shirt'ü'', dereceye girenlere ise madalya verilecek!

İlgili resim

Türkiye'nin ilk atletizm oyunlarına start veren bu geleneksel etkinliğin bir parçası olmak istiyorsan, etkinlik günü Uçaksavar Saha'da kaydını yaptırman yeterli! Girişler ücretsiz!

29-30 Nisan'da, görüşmek üzere!

Yer: Hisarüstü, Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.