Öğrenci Kariyeri Banner

Sıfırdan... Girişimcilik Başlıyor!

Sıfırdan... Girişimcilik Başlıyor!

Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesindeki EESTEC LC Eskişehir ‘Sıfırdan… Girişimcilik’ etkinliği ile karşınızda!

  • Girişimcilik Nedir?
  • Nasıl Girişimci Olunur?
  • Bir girişimci hangi özelliklere sahip olmalıdır?
  • Sıfırdan zirveye gidilen bu yolda nelere dikkat edilmelidir?

 

Bütün bu sorulara cevap arayan genç zihinlerle dolup taşan bu çağda girişimcilik dünyasında yer edinmek isteyenler için, sıfırdan başlayıp zirveye ulaşan birbirinden değerli 4 konuşmacı deneyim ve bilgileriyle bu etkinliğimizde bize rehberlik edecekler. 

4 oturumdan en az 2’sine katıldığınız takdirde VERIFIED onaylı ve LinkedIn profilinize ekleyebileceğiniz katılım sertifikası almaya hak kazanacaksınız. 

Ayrıca güzel girişim fikirleri olan tüm katılımcılarımızın sponsorlarımız tarafından maddi ve manevi destekleneceğini de unutmayın!

 

20 Şubat 2021 Saat: 14.00-16.00 – Zeynep POLAT (Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı) – “Bölgesel Kalkınmada Kadın Kooperatifçiliğinin Rolü”

20 Şubat 2021 Saat: 17.00-19.00 – Tuğba ÖZDENAL (iam İnovasyon ve Ar-Ge Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı&Kurucusu, ATO&TOBB üyesi) – “Girişimcilik ve Liderlik”

21 Şubat 2021 Saat: 14.00-16.00 – Müge ÖZ (MÜSİAD Genel Merkez Kadın Komite Başkanı) – “Dijitalleşmenin Kadın Girişimciler Üzerine Etkileri” 

21 Şubat 2021 Saat: 17.00-19.00 – Merve ERGUN (Ayrıntı Proje Danışmanlık ve Bilişim Hizmetleri Kurucusu, KVKK ve Proje Yönetimi Uzmanı) – “Proje Yönetimi ve Girişimcilikteki Önemi”

 

Son başvuru 19 Şubat 2021 Saat: 18.00

Başvuru Linki


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.