Öğrenci Kariyeri Banner

SEMT'21 Başlıyor!

SEMT'21 Başlıyor!

Türkiye Endüstri Mühendisliği Toplulukları Birliği’nin en büyük etkinliği yeni konseptiyle geldi çattı.

“SEMTSEL DÖNÜŞÜM ” sloganı ile, Uludağ Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu ev sahipliğinde 10-11 Nisan’da online gerçekleşecek olan SEMT’21 etkinliğinde seni ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. 

 

Peki neden SEMT’21?

-ARÇELİK, SIEMENS, DOĞUŞ OTOMOTİV, MAN, YAPI KREDİ firmalarının üst düzey yöneticilerini dinleme fırsatı elde edeceksin. Baturalp Tunalı’nın yüksek enerjisiyle keyifli vakit geçireceksin. Eğer dikkatli dinlersen ve de hızlı olmayı başarırsan “Kahoot” yarışmasının sonunda ödüller elde edeceksin. Hediye çekleri, indirim kuponları, sürpriz ödüller ve çok daha fazlası..

 

-Workshoplarla sosyal becelerini geliştirebilirsin! Şunu unutmamak gerekir, istediğin workshop’ı seçme fırsatı sunuyoruz. 2 seçenek arasından en çok ilgini çeken workshopa katılabileceksin. Böylelikle en çok öğrenmek istediğin şeye zaman ayırabilirsin! Workshop ikili seçeneklerimiz: 

Design Thinking - Algı Yönetimi

Low Code - Oyunlaştırma

Mindfullness - Story Telling

Origami - Karakalem 

Seni görmeyi sabırsızlıkla beklediğimiz Workshoplarımızın detaylarına instagram adresimizden ulaşabilirsin.

 

!!!SON OLARAK!!!!!

BÜYÜK BİR ÇEKİLİŞ DE SENİ BEKLİYOR

Eğer, 6 oturumdan en az 5 tanesine katılırsan seni büyük çekilişimize dahil ediyoruz. Nedir bu büyük çekiliş? 

 

Şanslı 1 kişi Beats Kulaklık / Air Pods / Samsung Buds / Instax Fotoğraf Yazıcı ‘dan kendi seçtiği birini kazanma fırsatı elde edecek. Tek yapman gereken etkinliğe aktif katılmak.

 

-SERTİFİKASIZ OLUR MU?

 CV’ne ve Linkedin’ine ekleyebileceğin bir sertifika alabilirsin. Sertifika alabilmek için 6 oturumdan 5 ine aktif katılım sağlamak gerekmektedir.

 

Dolu dolu geçecek etkinliğimizde, ödüller kazanabileceksin, kendini geliştirebileceksin, bununla da kalmayıp en önemlisi üst düzey yöneticilerin deneyimlerini dinleyebileceksin.

Bu verimli etkinlikte seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

 

TEK YAPMAN GEREKEN KAYITLAR DOLMADAN ARAMIZA KATILMAN

 

👇👇👇👇

 

KAYIT İÇİN

 


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.