Öğrenci Kariyeri Banner

Selfprof ile Dijitalde Kariyerimi Profesyonel Şekilde Nasıl Sunarım? Sadece ÖK'ya Özel %50 İNDİRİM

Selfprof ile Dijitalde Kariyerimi Profesyonel Şekilde Nasıl Sunarım? Sadece ÖK'ya Özel %50 İNDİRİM

Günümüz dijital iletişim çağında bir kişisel web site sahibi olmak, kariyerinizde sizi profesyonel ve prestijli bir ön izlenime kavuşturur. Selfprof ile deneyimlerinizi, uzmanlıklarınızı, becerilerinizi ve sizi diğerlerinden bir adım önde tutan yetkinliklerinizi en etkili şekilde sunabilir, alanınızda fark yaratabilirsiniz.

Etrafınızda bir sürü yetenekli profesyonel var. Müşteri veya işveren sizin en iyisi olduğunuzu nereden bilebilir ki! Bu durumu en etkili şekilde çözmenin yolu çevrimiçi varlığınızı geliştirmek olacaktır. Çünkü:

- Kişisel web site sizin işinize gösterdiğiniz profesyonelliği ve adanmışlığı basit bir CV'den daha net şekilde gözler önüne serer. Bir kişisel web sitesine sahip olunca yetkinliğinizi daha sofistike ve size özel bir biçimde sunabilirsiniz.

- Kişisel web siteniz sizi dijital dünyamızda kolay ulaşılabilir kılar. Google gibi arama motorlarında veya diğer adayların da bulunduğu listelerde sizi üst sıralara çıkarır.

- Bir kişisel web siteye sahip olmanız size daha profesyonel izlenim verir ve monoton bir CV kağıdı olmaktan çıkarır. İnsanlar size sadece muhteşem bir mühendis, doktor, avukat olduğunuz için gelmez. Kendilerine diğerlerinden daha yakın hissettiği için gelir. Bu bilinen bir psikolojik detaydır. Müşteriler veya işverenler daha iyi kendini sunan kişileri seçmeye daha yatkındır. Daha sonrasında deneyim, beceri ve yetkinliklere bakılır.

- Kişisel web siteniz, sizi daha fazla başarı için teşvik eder. Kendini geliştirmen ve daha iyi bir profesyonel olabilmen için seni motive eder.

Selfprof öncesinde web site oluşturma platformlarında harcanan saatlerin en büyük sebebi tasarımdı. Kendinizi, potansiyelinizi profesyonel biçimde gösterebilmek için tasarım bilgisi ve deneyimi gerekirdi. Her biri alanında uzman kadromuzla oluşturduğumuz tasarımlarımızla bu probleme Selfprof olarak son verdik.

Sadece 6 ay gibi kısa bir sürede yurtdışına açılmayı hedefleyen Selfprof, açıldığı günden bu yana yüzlerce kişiye hizmet veriyor. Yakın bir zamanda 30+ farklı meslek, onlarca farklı tema, meslek ihtiyaçlarına özel birçok farklı modül ve entegrasyon gibi hedeflerle birlikte toplamda 10.000+ kişiye kişisel web site hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Selfprof senin için her detayı, her önemli noktayı düşündü. 2 dakika içerisinde farklı renk seçenekleri ile tamamlayabileceğin kişisel web sitenle kariyerini profesyonel bir şekilde kolayca sunabilirsin.

Sadece Öğrenci Kariyerine özel hazırladığımız geçici %50 İNDİRİM kampanyamız ile kişisel web siteni çok kolay ve hızlı bir şekilde bugünden oluşturmaya başla, dijitalde profesyonel bir görünüme kavuş!

%50 İNDİRİMLİ KUPON KODU: OK50
KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ: 20 HAZİRAN 2021


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.