Öğrenci Kariyeri Banner

SEKTÖRÜN KALBİ 8-9 MAYIS’TA ZİRVEDEKİLER’DE ATIYOR!

SEKTÖRÜN KALBİ 8-9 MAYIS’TA ZİRVEDEKİLER’DE ATIYOR!

Kalite ve Verimlilik Kulübü olarak, Türkiye’nin tek uluslararası lojistik ve tedarik zinciri etkinliği olan 18th International Supply Chain Camp ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin en köklü etkinliği olan 25 Ulusal Kalite Günleri’ni, bu yıl Zirvedekiler adı altıyla tek çatı altında 8-9 Mayıs’ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam’da gerçekleştiriyoruz!

Eczacıbaşı, Loomis, Haier Europe, Mars Logistics, MSC, Haier Europe, Microsoft, Odebank, Vaillant Group, İGA gibi zirve firmalar bizlerle olacak. Tedarik Zinciri Müdürü Fabio Grazioli İtalya'dan gelerek Zirvedekiler'e katılırken Microsoft Türkiye CEO'su Levent Özbilgin ve CMO'su Aslı Arbel panel oturumu ile sizlerin sorularını yanıtlayacak.

En iyilerle geçireceğiniz bu iki günde kariyerinizi ve vizyonunuzu uluslararası seviyeye çıkaracak İngilizce ve Türkçe oturumlar, kariyer stantlarında insan kaynakları uzmanlarıyla birebir tanışma fırsatı, zengin fuaye alanı seni bekliyor!

Unutma zirvede her zaman bir kişiye daha yer var! Seni de Zirvedekiler’e bekliyoruz.

Detaylar için @ytukvk’ya uğramayı unutmayın!

 

Başvuru için tıklayın!

 


Sıla Tanrıverdi

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Sıla Tanrıverdi..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.