Öğrenci Kariyeri Banner

Samsung Tüm Cüzdanınızı Tek Bir Uygulamada Toplayan Wallet'ı Duyurdu!

Samsung Tüm Cüzdanınızı Tek Bir Uygulamada Toplayan Wallet'ı Duyurdu!

Samsung, bugüne kadar sunduğu pek çok hizmeti tek çatı altında toplayacak yeni uygulaması Wallet'ı duyurdu. Kullanıcılar, Galaxy telefonlarıyla tek uygulamadan kripto para portföylerini takip edebilecek, anahtarlarını, kimliklerini ve kredi kartı bilgilerini depolayabilecek ve hatta ödeme gerçekleştirebilecekler.

Samsung, Apple Wallet hizmetine topyekün rakip olacak yeni hizmetini açıkladı. Şirket, yayımladığı basın bülteninde Galaxy cihaz kullanıcılarının dijital anahtar, kimlik ve çok daha fazlasını depolayabilecekleri Samsung Wallet’ı duyurdu.

Yeni Samsung Wallet hizmeti, Samsung Pay ve Samsung Pass’i bir araya getiriyor. Böylelikle kullanıcılar, tek bir uygulama üzerinde dijital anahtar ve kimlik gibi varlıklarını depolamanın yanı sıra hem şifrelerini aynı uygulamada barındırabilecek hem de ekledikleri kredi ve hesap kartlarıyla ödemelerini gerçekleştirebilecekler. 

Kripto Para Cüzdanının Takibi De Yapılabilecek

Samsung’un birçok hizmetini tek çatı altına topladığı uygulaması, Samsung Blockchain uygulamasını da bünyesinde bulunduracak. Bu sayede yine tek bir uygulamayla kullanıcılar, kripto para portföylerini canlı olarak takip edebilecekler.

Samsung’un kimlik yönetimi hizmeti Samsung Pass, yeni değişimle birlikte artık daha fazla araç için dijital anahtar desteği sunacak. Paylaşılan bültene göre Hyundai Palisade ve Temmuz 2020’den sonra piyasaya sürülen ‘bazı’ BMW modelleri için de Samsung Pass desteği verilecek.

Wallet uygulaması, SmartThings’e bunların yanı sıra dokuz farklı güvenlik şirketinin desteğini getirecek. Ayrıca kullanıcılar, Wallet uygulamasını kullanarak uçak seyahatleri için biniş kartlarını da depolayabilecek. 

Samsung Wallet hizmeti, bugünden itibaren ABD, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İtalya ve İspanya’da Galaxy telefonlarda kullanılabilir olacak. Hizmetin diğer ülkeler için ne zaman yayınlanacağıysa henüz bildirilmedi.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.