Öğrenci Kariyeri Banner

Samsun İçin Okuma Vakti!

Samsun İçin Okuma Vakti!
Gün geçmiyor ki ülkemde güzel bir şey olmasın!

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Oku, Anla, Yaşa” Projesi ile ilimizde okuma oranını artırmak, okuyan ve okuduğunu anlayan bir nesil yetiştirmek amaçlanmaktadır. Kitap okumanın sadece okul, kütüphane ve ev ortamında değil tüm yaşam alanlarında olabileceği; bu nedenle okuma anlamında farkındalık oluşturarak, ilimizin her sokağında kitap okunmasını sağlamak ve çocuklarımıza örnek olmak için, tüm yüreklerin bir olarak hep birlikte kitap okumasının ne derece önem arz ettiği ortadadır. Bu amaçla “Samsun İçin Okuma Vakti” etkinliği hayata geçirilmiş bulunmaktadır.


28471920_1558735550847038_3503973990551133982_n


Kurtuluş mücadelesinin ilk adımının atıldığı Samsun’umuzda, “Samsun İçin Okuma Vakti” etkinliği kapsamında, okumanın ne derece önemli olduğunu vurgulamak adına, evlerimizde, işyerlerimizde, televizyonları, tabletleri, telefonları kapatıp çocuklarımızla ve büyüklerimizle birlikte her gün saat: 20:00´de kitaplarımızla baş başa kalacağımız zamanların planlanmasının, aynı zamanda geleceğe olan en büyük yatırım olduğunu da unutmamalıyız.


22


Bu Proje geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımıza bilginin ne derece önemli olduğunu göstermiş ve geleceğimizin şekillenmesine ışık tutmuş olmakla birlikte şehrimizin “okuyan bir şehir” olmasına da katkı sağlanmış olacaktır.


Söz konusu projenin amacına ulaşması ancak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın destekleriyle mümkün olabilecektir. Bu bağlamda; projenin amaçları ve şehrimize olan katkısı düşünüldüğünde daha fazla kitleye ulaşmanın başarı oranını da artıracağı düşüncesinden hareketle, aşağıda yer alan açıklamalar da dikkate alınarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca desteklenmesinin okuyan bir şehir yolunda atılan büyük bir adım olacağı değerlendirilmektedir.


1


Kurtuluş mücadelesinden sonra en güzel mücadeleyi verdikleri için ve en önemlisi de tüm Türkiye'ye örnek olacak cinsten hareketi için, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü yürekten kutluyoruz!


Kaynak


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.