Öğrenci Kariyeri Banner

Geleceğin Bilimi Forumu'18

Geleceğin Bilimi Forumu'18
Geleceğin Bilimi Forumu; GBf’18 Nedir?
Geleceğin Bilimi forumu 2 senedir Mart ayında gerçekleşen kaba tabirle bir bilim festivalidir. Yaşam bilimleri, sosyal bilimler, mühendislik ve sanat gibi 4 anadal forum temasında mevcuttur. Planlanan organizasyon ile forumda bilimseverlere dopdolu 2 gün vaad edilmektedir.

Daha önceki forumlarla beraber farklı alanlardaki fakat eş zamanlı oturumlar, Türkiye’de ilk defa multidisipliner bir sempozyum planını hayata geçirmiştir. Aynı zamanda bu alan zenginliği birbirinden farklı onlarca workshopta da yaşanmaktadır. Forumda stand, poster ve sergi alanları kurularak bireylerin bilim temelinde kendilerini ifade etmeleri sağlanmıştır. Kısacası Geleceğin Bilimi Forumu; 2016'dan bu yana binlerce öğrenci ve uzmanı ortak hayallerde buluşturan, bilim konseptli bir gençlik organizasyonudur.

Bu sene bir kez daha farklı alanlardan lisans, lisansüstü ve lisansöncesi öğrenciler, alanında uzman isimler GBf’18 ile bir araya gelecek. Sunulacak olan programla beraber ziyaretçilere bir gelecek perspektifi katmak, ideallerine bir umut ışığı olmak ve benzer hayallerdeki kişilerin birbiri ile bilim temelinde bir bağ kurmaları amaçlanmaktadır. Amaçlarının arasında bilimin popülerleşmesi, gençlerin üretime teşvik edilmesi, milli fikirlerin dünyada söz sahibi olabilmesi gibi konular da yer almaktadır.
Oturumlarda teorik bilginin tecrübe ile anlam kazanacağı, workshoplarda bilgi ve hayalin pratiğe döküleceği, expo alanları ile merak edilen her ne var ise içinde kaybolunacağı bir forum için sayılı günler kaldı. Forum sitesinde ve tüm sosyal medya hesaplarında duyuruya çıkan gönüllüler forumla ilgili müjdelerini vermeye başladı. Unutulmamalıdır ki gelecek onun için çalışanlara ait olmaya devam etmektedir.



Detaylı Bilgi ve Kayıt Olmak İçin TIKLAYINIZ!

Gelecekte kalın!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.