Öğrenci Kariyeri Banner

Sahibinden.com Kendi Rekorunu Kırdı

Sahibinden.com Kendi Rekorunu Kırdı
Sahibinden.com, kendi açıkladığı verilerine göre Google, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube 'dan sonra Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet platformu haline geldi. Sahibinden.com kendi rekorunu kırarak, 45,3 milyon kullanıcıya ulaştı.

Kısa zaman önce Türkiye'nin en önemli alışveriş platformlarından Sahibinden.com'un aylık trafiğine dair veriler açıklandı.

2019 Temmuz Google Analytics verilerine göre mobil uygulamada 10,4 milyon, web sitesinde 34,9 milyon, olmak üzere toplamda 45,3 milyon aylık aktif kullanıcıya; aynı zamanda 323 milyon ziyaret ve 10 milyar kez de sayfa görüntülemeye ulaştı. Toplam 10 kategoride yaklaşık 6 milyon aktif ilanın yer aldığı Sahibinden.com, verilere göre Google, Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube 'dan sonra Türkiye’nin en çok ziyaret edilen internet platformu oldu.

Geçtiğimiz yılın yine aynı ayına oranla mobil uygulama kullanımında %14,4'lük bir büyüme içinde olan platform, ilerleyen dönemlerde de mobilde büyüme trendini devam ettirmeyi hedefliyor.

Rekor düzeye ulaşan ziyaretçi istatistikleriyle ilgili değerlendirme yapan sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, “Dijital teknolojilerin gelişim hızına paralel olarak biz de yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Hem insan kaynağı hem de teknoloji yatırımlarına aralıksız devam ediyoruz. Büyük veri, makine öğrenimi ve dijital pazarlama teknolojilerine yönelik projeler önceliklerimiz arasında yer alıyor. Hedefimiz hizmet kalitemizi ve kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkararak müşteri memnuniyetini maksimum düzeye taşımak… Hayata geçirdiğimiz çalışmaların bir ödülü olarak bugün 45,3 milyon kullanıcının buluştuğu bir platform haline geldik. Bu başarıya ulaşmamızda yanımızda olan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Türkiye’nin alışverişte ilk adreslerinden olan sahibinden.com, 2000 yılında Aksoy Group bünyesinde kurulmuştur. Emlak, Vasıta, Alışveriş, İş Makineleri & Sanayi, Yedek Parça-Aksesuar-Donanım, Hizmetler, İş İlanları, Hayvanlar Âlemi, Özel Ders Verenler ve Yardımcı Arayanlar olmak üzere toplam 10 kategoride hizmet vermektedir. Sahibinden.com, İstanbul ve Ankara’da bulunan 2 adet veri merkezi, 1000’den fazla sunucu ve 14.52 gb/s veri aktarım hızıyla da Türkiye’nin en gelişmiş altyapı sistemlerinden birine sahiptir. Sahibinden.com ayrıca İstanbul’daki genel merkezi Sahiplex ile Mayıs 2016 itibarıyla Türkiye’nin “Yeşil Ofis” seçilen ilk e-ticaret şirketi unvanını da kazanmıştır.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.