Öğrenci Kariyeri Banner

Sağlık Bakanlığı Kadrolu İşçi Alımı!

Sağlık Bakanlığı Kadrolu İşçi Alımı!

Sağlık Bakanlığı denetmen yardımcısı alacağını duyurdu. 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcılığı hizmet birimlerinde (Merkez Teşkilat, İstanbul Denetim Grubu) görevlendirilmek için 40 Ürün Denetmen Yardımcısı alınacağı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Denetim Hizmetleri Başkan Yardımcılığı birimlerinde (Merkez Teşkilat, İstanbul Denetim Grubu) görevlendirilmek üzere 30.04.2013 tarihli ve 28633 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Ürün Denetmenliği Yönetmeliği' kapsamında 40 Ürün Denetmen Yardımcısı alınacağı açıklaması yapıldı. 

Ürün Denetmen Yardımcısı Olarak 40 Kadro Alınacak.

Ataması yapılacak kadrolu 40 Ürün Denetmen Yardımcıları için, kadro derecesi ve kontenjanlar: 

Sınava başvuran adaylar, 31 Temmuz 2022 veya 23 Temmuz 2023 KPSS puanlarına göre tabloda belirtilen sayı kadar kişi sözlü mülakata çağrılacaktır.

Sınav, sözlü olarak Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Hizmet binası Söğütözü/ANKARA adresinde 02-12 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Başvuracak adaylar, e-Devlet üzerinden Sağlık Bakanlığı - Türkiye Cumhuriyeti İnsan Kaynakları resmi sitesinden başvuru yapabilir. Başvurulan pozisyon için evraklar sisteme eksiksiz bir şekilde yüklenmeli ve başvuru işleminin eksiksz tamamlanması gerekir.

Son başvuru tarihi 11 Aralık 2023.

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.