Öğrenci Kariyeri Banner

Rus Turistleri Madrid Yerine Yanlışlıkla Mardin'e Gönderdiler!

Rus Turistleri Madrid Yerine Yanlışlıkla Mardin'e Gönderdiler!

Rusya'da bir turizm acentesi İstanbul aktarmalı olarak Madrid'e gidecek olab turistleri yanlışlıkla Mardin'e gönderdi. Turistler yanlış yere geldiklerini havalimanında inince fark ettiler.

Habertürk'te yer alan habere göre, müşteriler Madrid yerine Mardin'e geldiklerini havalimanına gelince fark etti. Turizmci Bekir Falay yaşanan karışıklığı şu şekilde anlattı: 'Rusya'dan bir talep geliyor Madrid'e gitmek üzere. Oradaki acente Madrid yerine İstanbul aktarmalı Mardin biletini kesiyor. Müşteriler Mardin'e geldiklerinde beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyorlar ve hayret içinde kalıyorlar. Biz turistleri bu karışıklığa rağmen çok iyi ağırladık. Çok güzel bir gün geçirdiler.'

Bir Gün Kalıp Ayrıldılar!

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Aslan Paşaoğlu da turistlerin bu yanlışlığa şaşırmalarına karşın Mardin'i çok beğendiklerini belirtti. Turistlerin ertesi gün kentten ayrıldıkları ve İstanbul aktarmalı Madrid uçağına bindikleri söylendi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.