Öğrenci Kariyeri Banner

Pazarlama ve Finans Dünyasının Kapılarını Açan Etkinlik

Pazarlama ve Finans Dünyasının Kapılarını Açan Etkinlik
etkinlik_banner

ÖğrenciKariyeri olarak destekçisi olduğumuz İstanbul Teknik Üniversitesi Yatırım Kulübü başarılı bir etkinliğe daha imza atıyor. 4. sü düzenlenecek olan Pazarlama ve Finans Zirvesi etkinliğinin kulüp tarafından oluşturulan içeriği siz değerli takipçilerimizle paylaşıyoruz:

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük öğrenci zirvelerinden biri olan Pazarlama ve Finans Zirvesi, yıllardır olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin en büyük firmalarının üst düzey iş adamlarıyla öğrencileri bir araya getiriyor.

01_can_gox

Geçen sene 1384 öğrencinin yoğun ilgisiyle bu sene daha da büyüyen Pazarlama ve Finans Zirvesi sadece bir öğrenci zirvesi değil aynı zamanda katılım gösteren herkes için büyük bir fırsattır.

Bu sene 20-23 Kasım tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Pazarlama ve Finans Zirvesi 4 gün boyunca 30’a yakın firmaya ve 2000’e yakın öğrenciye ev sahipliği yapacak. Pazarlama, finans, yatırım, girişimcilik ve inovasyon alanında kendini geliştirmek isteyen, bu alana ilgi duyan veya yoluna bu alanda devam etmek isteyen tüm üniversite öğrencilerine açık olan etkinlikte öğrenciler bir yandan verimli panellerle kendilerini geliştirirken diğer yandan fuaye alanında şirketlerin standlarına uğrayarak staj-iş başvurusu yapabilecek. Aynı zamanda çeşitli firmaların yaptığı workshoplarla yeni fikirler edinip, sertifika sahibi olabilecek ve firmaların kendilerine sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.
20 Kasım açılış gecesiyle başlayan organizasyon, 19:00’daki kokteylin ardından İTÜ Dans Kulübü’nün tango gösterisiyle devam edecek ve Can Gox’un konseriyle sonlanacak.

05_sahibinden

21-22-23 Kasım’da ise Firmaların sabah 10:30’da panelleri başlayacak ve her gün ortalama 6 panelle 17:00’a kadar sürecek. Gelen firmalar ise şu şekilde;

Sahibinden.com, UGL, Kuveyt Türk, Vestel, Mavi, Colgate-Palmolive, Unilever, Monitise, IBM, Gedik Yatırım, Nestle, ING Bank, NEF, Egon Zehnder, Yıldız Holding ve Allianz Sigorta.
Detaylı panel oturumları için; pazarlamafinans.org

01_nef

Panel konuları ise tüm sektörlerden pazarlama stratejileri, değer zincirleri, sektörün ekonomik etkileri, yenilikçi pazarlama ve ticari pazarlama olarak her firmanın sektörüne spesifik yaklaşımlarıyla öğrencilerin ufkunu genişletecek.

Aynı zamanda oturum aralarında ve öğle aralarında öğrenciler çeşitli çekilişlerle birbirinden güzel hediyelerin sahibi olabilecek ve SecretCv, Sodexo ve Allianz Sigorta’nın workshoplarına katılarak interaktif bir ortam yakalayabilecek.

02

Bir yandan sosyal sorumluluk projesi yürüten olan Pazarlama ve Finans Zirvesi’nde fuaye alanında LÖSEV kendisine gönüllüler arayacak!

Tüm bu panellere en az %60 katılım sağlayan öğrenciler İTÜ Rektör onaylı sertifikaya sahip olabilecekler ve bu dev zirveyi CV’lerinde paylaşabilecekler.

03_ibm

23 Kasım Çarşamba günü ise saat 17:30’da sürpriz bir sanatçı söyleşisiyle öğrenciler keyifli bir sohbete ortak olabilecekler.
Tüm bu fırsatlardan yararlanmak ve bu dev zirvede yerinizi almak için; pazarlamafinans.org

04_ing

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.