Öğrenci Kariyeri Banner

Okuduğum Şehri En İyi Ben Tanıtırım Diyenler: Haydi Yarışmaya!

Okuduğum Şehri En İyi Ben Tanıtırım Diyenler: Haydi Yarışmaya!
T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı; Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Kayseri, Samsun, Antalya, Trabzon, Adana, Gaziantep, Mersin ve Erzurum illerinde olan başta ülkemizde eğitim alan Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere tüm öğrencileri kendi bakış açılarıyla kentlerini tanıttıkları para ödüllü “Uluslararası Öğrenci Kent Rehberi” yarışmasına davet ediyor.

Yarışmaya Türkiye’deki üniversitelerde yükseköğrenim gören tüm Türkiyeli ve uluslararası öğrenciler yarışmaya katılabilirler. Yarışmaya ekip halinde katılım sağlanması zorunludur. Yarışmaya katılacak ekiplerin en az 3 (üç), en fazla 5 (beş) kişiden oluşması gerekmektedir. Ekiplerde en az 1 (bir) Türkiye Burslusu uluslararası öğrenci olmak üzere, en az 2 (iki) uluslararası öğrenci olması şartı vardır. Başkanlık personeli ve birinci derece yakınları yarışmaya katılamazlar. Katılımcılar, şartname koşullarını kabul etmiş sayılır.

Yarışma için diğer koşullar ise şu şekilde:

  • Yarışma dili Türkçe

  • Yarışma başvuru tarihleri 18 Aralık 2017 – 16 Mart 2018’dir

  • Yarışmaya ilişkin genel esaslar ve başvuru takvimi, Başkanlık ve Türkiye Bursları web sitelerinden ve sosyal medyadan duyurulacaktır.

  • Eserler aşağıda belirtilen posta adresine gönderilecektir: T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanlığı Oğuzlar Mah. Mevlana Bulvarı No: 145 P.K: 06520 Balgat – ANKARA

  • Belirtilen tarihten sonra gönderilen eserler değerlendirmeye alınmayacaktır. Postada yaşanacak gecikmelerden katılımcı sorumludur.

  • Yarışmaya sadece tek bir şehre yönelik hazırlanıp “Kent Rehberi”niz ile birlikte yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz.

  • Yarışmaya sunulacağınız eser, daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış ve hiçbir yarışmaya katılmamış özgün eser olmalıdır.


Ödüller, Başkanlıkça belirlenecek bir tarihte Başkanlık merkez binasında düzenlenecek törenle takdim edilecektir.

Ekran Resmi 2018-02-21 17.32.40

Eser içeriğinde beklenen asgari özellikler, eserler değerlendirilirken dikkate alınacak hususlar ve daha fazla ayrıntılı bilgi için: TIKLAYINIZ!

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.