Öğrenci Kariyeri Banner

Neodinamik - Startup Genç İşidir!

Neodinamik - Startup Genç İşidir!
Sizlere bu sene ilk defa düzenlenecek olan bir etkinlikten bahsetmek istiyoruz. Neodinamik, lise ve üniversite öğrencilerinin kendilerini girişimcilik pratiği açısından geliştirmesi için güzel bir fırsat sunuyor!

Tarih: 13–17 Mart 2018

Yer: Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi

Ücret: Dinamik 200 TL - Soft 50 TL

Kimler katılabilir?: Tüm lise ve üniversite öğrencileri

Türü: Vaka çalışması ve girişimcilik konferansı

Konu: Girişimcilik ekosistemi, girişimlerin problemleri ve inovasyon

Kazanımlar:

  • Takım çalışması

  • Problem çözebilme

  • Öğrenmeyi öğrenme

  • Sunum becerisi

  • Zaman yönetimi

  • Yeni insanlarla tanışma imkanı


İçerik:

TEB’in ana sponsorluğunda 13–17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek Neodinamik’te hem alanında uzman konuşmacıların yer alacağı zirve hem de katılımcıların bir arada girişimcilik ekosisteminin problemlerini çözecekleri atölye çalışmaları olacak. Etkinlikte eğlence de var. Konferans ve atölye aralarında sürpriz etkinliklere yer verilecek Neodinamik’te 15 Mart akşamı “Adamlar” konseri ile müziğe doyacağız. Bu yönüyle neodinamik, zorlu ve geliştirici atmosferinin yanı sıra eğlenceli olmayı da başaracak.

Atölyeler için önceden gruplandırılan öğrenciler 5 gün boyunca ekip olarak, onlara verilen sorunlara çözüm arayacaklar. Ekipler bu 5 gün boyunca zaman yönetimitakım çalışması ve problem çözebilme gibi alanlarda kendi sınırlarını zorlayacaklar. Bu 5 günlük zorlu ama bir o kadar da keyifli sürecin sonunda ekipler hazırladıkları çözümü ilgili şirketin temsilcilerine sunacaklar. En etkili çözümleri sunan ekipler, şirketler tarafından ödüllendirilecekler.

Bu 5 günlük atölye çalışmaları sırasında aynı zamanda konferanslar da devam ediyor olacak. Çeşitli sektörlerden konuşmacılarla bir araya gelecek olan katılımcılar hem alanında uzman kişilerin deneyimlerinden faydalanacak hem de onlar ile birebir iletişim kurma şansı elde edecek.

Atölye çalışmaları, konferanslar, etkinlikler ve konserler ile dolu dolu geçen 5 gün sonunda neodinamik ekibi, katılımcıların mutlu ve kendini geliştirmiş bir şekilde ayrılacaklarından emin.

Neodi1

Daha detaylı bilgi ve kayıt için neodinamik.org’u ziyaret edebilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.