Öğrenci Kariyeri Banner

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun! THY'den Mükemmel Süpriz

Öğretmenler Günü Kutlu Olsun! THY'den Mükemmel Süpriz
THY, aktif pilotluk kariyeri sonrasında kurum bünyesinde uzun yıllar öğretmen pilot olarak görev yapan Selahattin Onan için Öğretmenler Günü'nde duygulandıran bir etkinliğe imza attı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Türk Hava Yolları (THY), kaptanların öğretmeni olarak anılan Selahattin Onan’ın Öğretmenler Günü'nü, yolcu olarak yer aldığı uçuşta kutladı.

Duygusal anların yaşandığı o görüntüler Türk Hava Yolları’nın sosyal medya hesaplarından "Hayat yolculuğumuzun pilotları öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarız" sözüyle paylaşıldı.

PİLOT OĞLU KOKPİTTEN KABİNDEKİ BABASINA SESLENDİ
Uçakta bulunan Selahattin Onan kaptana bir sürpriz de kendisi gibi Türk Hava Yolları’nda pilot olarak görev yapan oğlu Mithat Okan Onan’dan geldi.

Selahattin kaptanın yolcu olarak yer aldığı tarifeli seferin, pilotu olarak uçuşta yer alan Mithat Okan Onan, kokpitten kabine bağlanarak babasının Öğretmenler Günü'nü kutladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Bu sırada duygusal anlar yaşayan Selahattin Onan, gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra ellerindeki çiçeklerle Türk Hava Yolları’na uzun yıllardır emek veren Selahattin kaptanın yanına gelen pilotlar da THY adına Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Video için aşağıda yer alan görsele tıklamanız yeterlidir.

thy_banner

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.