Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri Üniversite Temsilciliği Başvuruları Başladı!

ÖğrenciKariyeri Üniversite Temsilciliği Başvuruları Başladı!
ÖğrenciKariyeri 2017-2018 yılı üniversite temsilciliği başvuruları başladı. Fakat başvurunu yapmadan önce kafandaki birkaç soru işaretini gidermemiz gerekiyor.

ÖğrenciKariyeri Nedir?

ÖğrenciKariyeri 2014 yılında kurulmuş üniversite öğrencilerine yönelik haber sitesi ve kariyer platformudur. Sadece dijital mecralarda öğrencilere bilgiler aktarmanın yanı sıra düzenlediğimiz salon etkinleri ve şirket-öğrenci projeleri ile de öğrenci arkadaşlarımızın daima yanındayız. Türkiye’deki 80’den fazla üniversitede temsilcisi, ekibi bulunan kalabalık bir aileyiz.

Neler Yaptık? 

Üniversite öğrencilerine yönelik önemli içerikleri derleyip öğrencilere sundu.
Önem arz edebilecek ve biraz da olsa ‘bir şeyler katabileceğine’ inandığı içerikler oluşturup öğrencilerle buluşturdu.

Salon Etkinlikleri Yaptık;
Marka Zirvesi, Yönetim Zirvesi, Meducation Talks bu etkinliklerimize 10binin üzerinde başvuru aldık ve yaklaşık 3bin öğrenciyi Türkiye’nin önde gelen markaları ve yöneticileri ile buluşturduk.
marka_zirvesi

yonetim_zirvesi

meducation_talks

”Salon Etkinlikleri Yetmez, Öğrenci Arkadaşlarımızı Şirket Yöneticileri İle Buluşturalım” dedik.
Kariyer Sohbetleri ve Staj Sohbetleri Projelerimizi Yaptık. Kısa sürede TEB, Unilever, Turkcell, Mudo, Sahibinden.com, NN Hayat Emeklilik ve bir çok firma ile proje gerçekleştirdik.
unilever


turkcell

nn_hayat

sahibinden

Ve ÖğrenciKariyeri Mobil Uygulaması!



3 senelik bir düşüncenin emeği olan uygulamamızı öğrenci arkadaşlarımızla buluşturduk. Öğrencilerin kendilerini ve kariyerlerini ilgilendiren gelişmeleri kaçırmaları son bulsun istedik. Bu isteğimiz sonucunda mobil uygulamamızı çıkardık. Öğrencilerin kişisel bilgileri ve verilerine göre bilgilendirme sistemini içeren mobil uygulamamızı başarıyla yayına aldık. Kısa sürede oldukça ilgi gören uygulamamız 150bin kullanıcı aştı ve ilerleyişine devam ediyor. Uygulamamız Apple Store ve Google Playstore’da; www.ogrencikariyeri.com/mobile

Girişimimiz ile İTÜ Çekirdek'teki Sürecimize Devam Etmekteyiz
itu_cekirdek_ogrenci_kariyeri


Evet bu ailede sana da yer olabilir!

ÖğrenciKariyeri’nin sosyal bir platform, bir öğrenci oluşumu olduğunu unutma. ÖğrenciKariyeri ailesi olarak kariyer yolunda sana değerler katmak amacıyla yola çıktık. Aşağıda yer alan görev tanımlarını yerine getirebileceğine inanıyorsan başvuru formunu doldurup bizlere göndermende fayda var :)

Üniversite Temsilcisinden Beklentilerimiz;


-Üniversitelerinizde ÖğrenciKariyeri kültürüne uygun şekilde tanıtım aktiviteleri düzenlemek.
-Startup ruhunu benimseyerek platformun yayılması için bulunduğunuz bölgelere yönelik yaratıcı fikir önerilerinde bulunmak.
-Kulüplerle, Sivil Toplum Örgütleriyle, Okul Kariyer Merkezleri ve hatta hocalarla iletişim halinde bulunmak.
-ÖğrenciKariyeri - Kulüp ilişkileri sürecinde köprü görevi görmek.
-Okulunuzdaki kulüplerin etkinliklerinin en verimli şekilde gerçekleşebilmesi için aktif görev almak.
-Uzun lafın kısası: ''Bu bir kariyer yolculuğu.'' Bize katma değer sağlarken kendine de sosyalleşme ve kişisel gelişim imkanı sunmanı bekliyoruz :)

Başvuru İçin Tıklayın

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.