Öğrenci Kariyeri Banner

ÖğrenciKariyeri 2023 Ekip Başvuruları Başladı!

ÖğrenciKariyeri 2023 Ekip Başvuruları Başladı!

ÖğrenciKariyeri, 2014 yılında kurulmuş ve öğrenciler tarafından Türkiye'de en çok takip edilen kariyer odaklı içerik ve etkinlik platformudur. Bünyesinde bulundurduğu 300'den fazla gönüllü ile üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarına devam etmektedir. Her ay site üzerinden yayınladığı içerikler ve etkinlikler ile yüzbinlerce lise öğrencisinin gelişimine yönelik çalışmalarda bulunmaktadır.

Gönüllü ve profesyonel yönetim ekibiyle birlikte çeşitli etkinliklere imza atan ÖğrenciKariyeri,  200'ün üzerinde üniversite etkinliği, 500'e yakın şirket-öğrenci buluşmaları ve 60'ın üzerinde şirket yetenek kazanım projesine destek vererek öğrencilerin kariyer hayatlarına dokunuyor.

Öğrencilere kariyer alanında fayda ve değer katan ÖğrenciKariyeri Yeni Dönem Ekip arkadaşlarını arıyor!

Genel Nitelikler

  • “Bu bana yetmez daha çok öğrenmeliyim” diyerek kendini geliştirmeyi seven,
  • Planlama ve iş takibi yüksek; sonuç odaklı çalışabilen ve zamanını iyi yönetebilen,
  • İletişim becerileri kuvvetli,
  • Yetenekli ve istekli,
  • Sorumluluk sahibi,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İstatistik yorumlama ve pazarlama konusuna ilgili,
  • Tüm dijital mecralarda (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Blog vb.) iletişim stratejilerine uygun olarak güncel içeriklerin ve sektörün takiplerini yapacak,
  • ekip arkadaşları arıyoruz.

Ekiplerimiz

Proje Ekibi

Kendini ve Öğrenci Kariyeri'ni geliştirecek yeni etkinlikler çıkarmaya yönelik ekiptir.

Sosyal Medya Ekibi

Öğrenci Kariyeri'nin sosyal medya hesaplarını yöneterek insanların ilgisini çekmeye yönelik paylaşımlar yapmaya yönelik çalışmalar sürdürür.

Yazar Ekibi

Öğrenci Kariyeri sitesine trafik çekmek ve ilgil çekici içerikler paylaşmak için çalışan bir ekiptir. Bir koordinatör eşliğinde çalışmalarını sürdürür.

İnsan Kaynakları Ekibi

Öğrenci Kariyeri'nde bulunan tüm üyelerini geliştirmek ve ekip içi motivasyonu yükseltmek için çalışan ekiptir.

Üniversite Temsilciliği

Öğrenci Kariyeri duyurularını ve etkinlikleri kendi okulunda tanıtmakla görevlidir. Ekip içerisinden yardım alarak çalışmalar yapar.

 

Süreç Nasıl İşliyor?

Ortalama 2-3 hafta başvurularımız açık olacak. Sonrasında tarafınıza online bir test gönderilecek. Online testte başarılı olan arkadaşlarımız mülakat sürecine dahil edilecek. Mülakat süreci başarılı geçen arkadaşlarımız ise son aşamada case sürecine dahil olacak ve case aşamasında başarılı değerlendirilen arkadaşlarımız ekibimize katılna hakkı kazanmış olacaklar.

Nasıl bir çalışma sistemi var?

Sizleri uygun bir departmana konumlandırdıktan sonra. Ders ve diğer yoğunluklarınıza göre çalışma düzeni ve disiplini oluşturuluyor. Bu disiplin çerçevesinde çalışmalarınızı ve katkılarınızı gerçekleştiriyorsunuz. 

Kurulduğumuz günden itibaren profesyonel yönetim ekibimizin yanı sıra gönüllü ekiplerimiz ile Türkiye'nin dört bir yanında online/offline projeler gerçekleştirdik ve yaratıcı işlere imza attık.

Sen de ÖğrenciKariyeri ailesine katılmak için hemen buraya tıklayarak başvurunu yapabilirsin.

Not: Ekip üyeliği tamamen gönüllülüğe dayalıdır.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.