Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenci Olarak Kullanabileceğimiz 10 Mükemmel Uygulama

Öğrenci Olarak Kullanabileceğimiz 10 Mükemmel Uygulama

1- LinkedIn

İş dünyasındaki kişilerin diğer kişilerle iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan profesyonel sosyal paylaşım platformudur. Aralık 2002'de kurulan LinkedIn'in web sayfası, 5 Mayıs 2003'te kullanıma açılmıştır. ÖğrenciKariyeri'nin LinkedIn sayfası için TIK!

linkedin nedir ile ilgili görsel sonucu

2- Duolingo

Ücretsiz dil öğrenme ve imece çeviri oluşumudur. Kullanıcılar dersler eşliğinde geliştikleri gibi web sitelerini ve dokümanları da çevirmeye yardımcı olurlar.

duolingo nedir ile ilgili görsel sonucu

3- Udemy

Udemy.com profesyonel yetişkinlere ve öğrencilere yönelik eğitim teknolojisi, kitlesel çevrimiçi açık ders ve bir çevrimiçi öğrenme platformudur.

Ekran Resmi 2020-02-25 00.14.46

4- Avesis

AVESİS, akademik envanterin oluşturulması, araştırmacılar için kişisel web sayfaları sunulması, anlık veya dönemsel faaliyet raporları ve istatistiksel bilgilerin üretilmesi gibi muhtelif amaçlara yönelik sahip olduğu fonksiyonel modüller sayesinde kurumların etkili ve stratejik yönetim sergileyebilmelerine olanak sağlayan otomasyon yazılımıdır.

avesis nedir ile ilgili görsel sonucu

5- Kunduz

Öğrencilerin çözemedikleri, zorlandıkları veya farklı bir çözüm yöntemi aradıkları soruları sordukları ve bu soruların eğitmenler tarafından gerçek zamanlı olarak çözüldüğü mobil bir uygulamadır.

Ekran Resmi 2020-02-25 00.03.59

6- EBA

Eğitim Bilişim Ağı ya da kısaca EBA, Türkiye'de Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağı. Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanmıştır ve işletilmektedir.

eba nedir ile ilgili görsel sonucu

7- Trello

Web tabanlı proje yönetim uygulamasıdır. Trello şirketi kurulana kadar Fog Creek Software altında geliştirilmiştir. Trello, iş modeli olarak freemium ve ayrıca diğer Fog Creek ürünleri ile yardımlaşma içerisidedir.

Trello ile ilgili görsel sonucu

8- Benchprep

Online eğitim portalı olan BenchPrep özellikle LSAT, MCAT ve GMAT sınavları konusunda harika bir kaynak. Birçok konu ve sınava ulaşabileceğiniz sistemin mobil uygulamasında pratik çözümler sunulmaktadır.

Ekran Resmi 2020-02-25 00.07.35

9- Litcharts

Literatürü analiz etmek ve açıklamak için tamamen yeni bir yaklaşım benimser. CliffsNotes ve ardından gelen (SparkNotes dahil) diğer tüm literatür kılavuzu serileri uzun özet paragrafları ve ardından uzun analiz paragrafları kullanır. Burada kitap özeti gibi şeyleri kolayca bulabilirsiniz.

Litcharts ile ilgili görsel sonucu

10- Ve son olarak tabi ki ÖğrenciKariyeri mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.


Android için : TIK

iPhone için: TIK!


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.