Öğrenci Kariyeri Banner

ODTÜ Seni Think Talk'a Bekliyor!

ODTÜ Seni Think Talk'a Bekliyor!

Girişimcilik konusunda gençleri bilinçlendirmek amacıyla, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun, ilkini düzenledikleri "Think Talk Case Speech" etkinliği birçok ünlü firma CEO'sunun da katılımıyla 19 Kasım günü Crowne Plaza'da gerçekleşecek!


Etkinlik İçeriği: 

Bu yıl ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu(GGT) tarafından 19 Kasım 2017, saat 12.30'da ilk defa gerçekleşecek olan Think Talk etkinliği, "Vaka Analizi" ve "Girişimcilik Semineri" olmak üzere aynı anda gerçekleşecek iki ayrı ana bölümden oluşacaktır.

Etkinliğin birinci bölümü olan Vaka Analizi kısmında Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden takımlar halinde katılan yarışmacılar kendilerine sunulan bir vaka için projeler hazırlamaya çalışırken, ikinci bölüm olan Girişimcilik Semineri'ndeyse yine Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen ve çoğunluğu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu bir dinleyici kitlesi, girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimlerini dinliyor olacaklar.

Katılımcılar:

23561392_10154736554236853_3946705456216992211_n


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Eğer sen de bu etkinlikte yerini almak istiyorsan bilet, detaylı bilgi ve yarışma kayıt formuna linkten ulaşabilirsin! "

Yer: Crowne Plaza Ankara - Konya Devlet Yolu Caddesi, Ankamall, 06330 Keçiören, Ankara

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.