Öğrenci Kariyeri Banner

Notekod Ekip Arkadaşlarını Arıyor!

Notekod Ekip Arkadaşlarını Arıyor!

"İnsanların kendi özgürlüklerini yaratmada bize katılmak ister misin?"

React, React-Native, Sosyal Medya Uzmanı/Graphic Designer alanlarından herhangi birinde "iyiyim ben" diyorsan Notekod ekibine katıl!

Notekod, bir grup öğrenci genç tarafından kurulan ve yeni içerik üretmeye başlayan içerik üreticilerinin platform üzerinden düzenli gelir elde etmesini, kendi özgürlüklerini yaratmalarını amaçlayan ve bu amaçla değer üreten bir girişimdir.

Notekod, bir web/mobil uygulamasıdır. İlgilendiğimiz ve üzerinde durduğumuz problem, dünya üzerinde 3.78 milyar ve Türkiye’de 60 milyon sosyal medya kullanıcısı bulunmaktadır. Her bir sosyal medya kullanıcısının potansiyel bir içerik üreticisi olduğunu ve düzenli/düzensiz içerik/içerikler ürettiklerini göz önüne alırsak içerik üreticisi pazarı oldukça büyük bir pazardır. Kendi yaptığımız anket sonuçları her 100 kişiden 75 kişi içerik üreticisi olmak istediğini fakat %80’nin olamadığını söylüyor. Bunun nedenlerinin başında içerik üreticilerinin platform bazlı gelir elde edememesi, kitle yakalayamaması ve dolayısıyla motivasyonlarını kaybedip bırakmaları.

Peki, neden ön plana çıkamıyorlar?

Nedeni sosyal medya platformlarının uyguladığı politikalar ve algoritmalardır. Popüler olan kullanıcılar daha da popüler olmaktadır. Bu durumun yeni içerik üretmeye başlayan içerik üreticilerinin ön plana çıkmasını zorlaştırmaktadır. Notekod, bu soruna çözüm/değer üreten genç, dinamik bir girişimdir.

Gereklilikler:
 -  Alanında iyi, deneyim sahibi.
 -  Pozitif, çalışma motivasyonu yüksek
 -  Notekod için zaman yaratan, ayıran 

Takım arkadaşlarımızı bekliyoruz! :)

Son Başvuru Tarihi: 1 Eylül 23.59

BAŞVURMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ
 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.