Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix ve Amazon Prime’dan Ortak ‘Atatürk’ Dizisi Açıklaması!

Netflix ve Amazon Prime’dan Ortak ‘Atatürk’ Dizisi Açıklaması!

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre; Disney Plus'ın yayınlamadığı Atatürk dizisi, Netflix ve Amazon tarafından yayınlanacak.

Disney Plus‘ın Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının konu aldığı Atatürk dizisini yayınlamama kararı son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Özellikle sosyal medyada firmanın kararı hakkında tepkiler çığ gibi büyürken, platforma boykot çağrıları yapıldı. Son olarak gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nun paylaşımına göre, Disney Plus'ın rakipleri Netflix ve Amazon Prime olaya dahil oldu.

Netflix ve Amazon Prime, Atatürk'ü Globalde Yayınlayacak!

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Fatih Altaylı’nın kendi web sitesinde yayınladığı köşe yazısıyla ortaya attığı Disney+’ın yayınlamadığı Atatürk dizisini Netflix ve Amazon Prime kendi platformlarında küresel çapta yayınlanacak iddiası görünüşe göre resmiyete dökülüyor.

İbrahim Haskoloğlu tarafından yapılan  sosyal medya paylaşımında bu iddianın resmiyete dökülmesinin yanı sıra Netflix ve Amazon Prime tarafından ortak bir açıklama yapıldığı belirtiliyor. Bu kapsamda iki video akış hizmetinin Disney+’ın yayınlamaktan son anda vazgeçtiği Atatürk dizisini globalde ortak bir şekilde yayınlayacağı aktarılıyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.