Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix, Tüm Dünyada Aynı Anda Yayınlanacak Canlı Yayınını Açıkladı!

Netflix, Tüm Dünyada Aynı Anda Yayınlanacak Canlı Yayınını Açıkladı!

En popüler evrimiçi yayın platformu Netflix, dünya çapında aynı anda yayınlayacağı ilk canlı gösterisini açıkladı. Gösteri, komedyen Chris Rock tarafından sergilenecek.

Son aylarda milyonlarca abonesini kaybetmesine rağmen hala en popüler çevrimiçi yayın platformu olan Netflix, bugün bir ilk olacak yapımını paylaştı. Netflix, ilk defa küresel bir canlı gösteri düzenleyeceğini duyurdu ve gösteri hakkındaki detayları açıkladı.

2023'ün İlk Aylarında Gerçekleşecek!

Netflix’in yeni canlı gösterisi daha önceki sayılı gösterilerden farklı olarak dünya çapında aynı anda izlenebilir olacak. Gösteri için net tarih belirlenmezken yalnızca 2023 yılının ilk aylarında yayınlanabileceği mesajı verildi.

Netflix tarafından verilen bilgilere göre platformun ilk küresel canlı gösterisi, Chris Rock’a ait olacak. Ünlü komedyen Chris Rock, geçtiğimiz mart ayında Oscar Ödül Töreni’nde sunuculardan biri olmuştu. Ancak ünlü oyuncu Will Smith kendisinin bir esprisi üzerine Rock’a tokat atarak büyük bir şok etkisi yaratmış ve günlerce konuşulmuştu.

Bugüne kadar yalnızca dizi ve filmlere ağırlık veren Netflix, yine sadece bu yapımlarla milyonlarca aboneyi yıllardır bünyesinde barındırıyor. Ancak şirket, özellikle son dönemlerde yaşadığı kaybın ardından abone sayısını artırmak için farklı formüllere başvurmak istiyor gibi duruyor. Bunlardan biri de düzenli olarak yapılacak bazı canlı yayınlar olacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.