Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'ten Kullanıcıları Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama!

Netflix'ten Kullanıcıları Hayal Kırıklığına Uğratacak Açıklama!

Son zamanda devamlı abone kaybı yaşayan Netflix'ten reklamlı paket hakkında yeni bir açıklama geldi. Şirketin CEO'su Ted Sarandos, reklamlı pakette tüm içeriklerin bulunmayacağını söyledi.

Geçtiğimiz çeyreğe kadar sürekli abone sayısını artırmaya devam eden Netflix, bu başarısını 10 yılın ardından kaybetmişti. İlk kez abone kaybettiğini açıklamasının ardından şirket hisseleri de düşüşe geçmişti. Bu gelişmelerin ardından pek çok projesini iptal etmiş ve daha önce şiddetle karşı çıktığı ‘reklamlı abonelik’ paketini getirileceğini açıklamıştı.

Hangi Özelliklerin Bulunmayacağı Henüz Belli Değil

Yatırımcılarıyla bir araya gelen Netflix yöneticileri, toplantının röportaj bölümünde önemli bir açıklama yaptı. Netflix CEO'su, reklamlı paketin şu anda kullanıma hazır olduğunu söyledi. Fakat bu paketi düşünenleri hayal kırıklığına uğratan bir açıklama yaptı:

“Bugün, insanların Netflix'te izlediklerinin büyük çoğunluğunu reklam destekli katmana dahil edebiliriz. Hakkında stüdyolarla konuştuğumuz, platformda olmayan bazı şeyler var. Ama ürünü bugün piyasaya sürersek, reklam katmanındaki üyeler harika bir deneyim yaşarlar. Bazı ek içerikleri temizleyeceğiz, ancak kesinlikle hepsini değil, ancak bunun iş için önemli bir engel olduğunu düşünmüyoruz.”

Netflix eş CEO’su Spencer Neumann da Sarandos’un açıklamalarına katılırken, bu açıklamalar reklamlı pakette bazı Netflix içeriklerinin olmayacağı ihtimalini güçlendirdi. Bu içeriklerin hangi içerikler olacağı ve içerik dışında başka hangi Netflix özelliklerinin bulunmayacağı gibi sorular ise henüz yanıtsız kalıyor. 

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.