Öğrenci Kariyeri Banner

Netflix'te İşinize Yarayacak, Az Bilinen Eklentiler!

Netflix'te İşinize Yarayacak, Az Bilinen Eklentiler!

Netflix'in çevrimdışı izleme ve birden fazla cihazda aynı anda oynatma özelliğini zaten neredeyse hepimiz biliyor ve kullanıyoruz. Ancak hala bilmediğimiz ve işimizi oldukça kolaylaştıracak daha birçok özellik de mevcut.

İşte işinize yarayacak Netflix uzantıları:

LLN 

Bu eklenti ile Netflix’i bir yabancı dil öğrenme uygulamasına dönüştürebilirsiniz. Altyazıda hem içerikteki orijinal dili hem de Türkçe çevirisini görebilirsiniz. Ayrıca içeriğin dilini de dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Link

Netflix'i Küçük Boyutta Kullanmak

Netflix’te bir şeyler izlerken başka bir sekmede bir şeye bakmanız gerekiyorsa artık içeriği durdurmanıza gerek yok. Bu uzantı ile bir yandan işinizi hallederken, bir yandan daizlediğiniz içeriği de ekranınızın köşesinde küçük bir şekilde oynatmaya devam edebilirsiniz.

Link

Never Ending Netlfix

Bu eklenti ile Netflix’te izlemek istediğiniz içeriklerin tüm başlangıç ve bitiş jeneriklerini atlayabilirsiniz. 

Link

Netflix Roulette

Netflix’e girip saatlerce ne izleyeceğinizi seçip karar veremiyorsanız bu site tam da sizlik. Önce izlemek istediğiniz filmin kategorisini, IMDB puanını ve türünü seçiyorsunuz. Sonra site sizin için bu kriterlere en uygun içeriği buluyor.

Link

IMDB Raitings

“Ben bir içeriği izlemeden önce IMDB puanına bakarım, öyle karar veririm.” diyenlerin sayısı oldukça fazla. Bu eklenti sayesinde Netflix’te bulunan tüm içeriklerin açıklama kısmında IMDB puanlarını ve diğer istatistiklerini görebilirsiniz.

Link

Netflix Profanity Filter

Bu uzantı sayesinde izlediğiniz içeriklerde görmek ve duymak istemediğiniz sözcükleri sansürleyebileceksiniz. Ancak bu uzantıyı kullanabilmeniz için altyazılarınızın açık olması gerekli.

Link

Video Adjust

Bu uzantı ile izlediğiniz içeriklerin görüntü ayarları ile oynayabilirsiniz. Parlaklığını, kontrastını ve diğer birkaç görüntü özelliğini değiştirebilirsiniz.

Link

Netflix Party

Chrome’a ekleyeceğiniz Netflix Party eklentisi ile artık arkadaşlarınızla beraber Netflix’te bulunan istediğiniz dizi ve filmi aynı anda izleyebilir, sağ tarafta çıkan sohbet paneli yardımıyla da film sırasında arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Link

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.