Öğrenci Kariyeri Banner

NEF Vakfı 2019-2020 Öğretim Yılı Burs Başvurusu Başladı!

NEF Vakfı 2019-2020 Öğretim Yılı Burs Başvurusu Başladı!
Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve Nef Vakfı Yönetim Kurulu tarafından belirlenen kriterlere uyan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu”yla destek verilmektedir. 2015 yılından bu güne 1.018 üniversite öğrencisine burs desteği sağlanmıştır. Her yıl yüzlerce öğrenciye verilen burslar eğitim süresince devam etmektedir.

On öğrencimize verdiğimiz “Yıldız Çocuk Bursu” ile öğrencilerimizin eğitim hayatı boyunca verilen tam kapsamlı eğitim desteğinin yanı sıra sosyal zekalarını da geliştirecek aktivitelere katılmalarına destek verilmektedir.

Bursiyerlerimiz arasında, her yıl o eğitim döneminde en başarılı olan öğrencimize de dönem sonunda 1.500 TL’lik “Üstün Başarı Bursu” verilmektedir.

Öğrenci Burslarının İşleyişi:

  • Türkiye genelindeki 114 devlet üniversitesine çağrı yaparak burs duyurusu yayınlanır,

  • Adaylarımız www.nefvakfi.org adresinden online olarak başvuru yapar,

  • Üniversitelerin ilettiği başvurular ve bireysel başvurular arasından ön eleme yapılır, asil ve yedek öğrenciler belirlenir,

  • İlk aşamadaki inceleme sonuçları olumlu olan adaylarımıza belirtmiş oldukları iletişim bilgilerinden ulaşılır ve Kasım ayı içerisinde ilgili evraklar istenir. Burs başvuru formunda beyan edilen bilgilerin doğruluğu teyit edilir.

  • Burs almaya hak kazanan öğrencilere bilgilendirme yapılır. Eğitim öğretim dönemi başında burs işlemleri başlatılır,


Tüm sorularınız için sayfanın altında yer alan sıkça sorulan sorular bölümünden yararlanabilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.