Öğrenci Kariyeri Banner

Neden Öğrenci Kariyeri’nde Yazar Olmalısın?

Neden Öğrenci Kariyeri’nde Yazar Olmalısın?

yazar


Üniversiteye geldiğimiz zaman, önceki hayatımızdan farklı şeyler yapmak istersiniz. Yeni başlangıçlar, güzel anılar, yararlı tecrübeler… Bütün bunlar için adımlar atarız, kendi adımıza faydası olacak şeyler ararız. Bazen biz onları, bazen de onlar bizi bulur. :) Bu yazıyı okumaya başladığına göre demek ki hayatında bir değişikliğe gitmek, güzel bir tecrübe edinmek istiyorsun. Hoş geldin! Eminim bu yazının sonunda ikna olup başvuru yapacaksın. Çünkü bizzat birinci ağızdan nedenleri okuyacaksın :)

  1. Öğrenci Kariyeri Bir Ailedir
    928dc4df54401f4296565b6e4de0a335
    Kocaman bir ailedir hem de. Kendini hiç yabancı bir yerde hissetmeyeceğin, çabucak ısınacağın bir ailedir Öğrenci Kariyeri. Diğer öğrenciler hayattaki amacı ne daha bulamamışken, sen ilk olarak güven duyacağın insanlarla çalışmaya başlarsın. Sonra bir gün görürsün ki, Türkiye’nin dört bir tarafından insanlar tanıyorsun ve o insanlar senin kocaman ailen olmuş.



  1. Türkiye’nin Her Tarafına Uzanan Bir Sosyal Ağ
    ogrenci_kariyeri_yazar2
    Birçok kişi, bu oluşumun İstanbul’la sınırlı olduğunu zannederek geri adım atıyor. Ancak Öğrenci Kariyeri Türkiye’de 60’a yakın şehirde çok aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Bu sayıyı arttırmak içinse çalışmalarımız sürüyor.  Büyük bir alanda faaliyet gösteren bir kuruluşta yazar olacaksın… Bir düşünsene!

  2.  

  3. Tamamen Üniversite Hayatına Yönelik
    ogrenci_kariyeri_yazar3
    Evet, yazar olabileceğin birçok site mevcut tabii ki. Ancak kaç tanesi ‘sadece’ üniversite öğrencilerine ve onların üniversite yaşamlarına yönelik ve tüm çalışmalarını onlara yönelik yapıyor? Öğrenci Kariyeri, Türkiye’nin ilk ve tek üniversite öğrencileri odaklı haber ve kariyer sitesidir. Bu büyük ve özel oluşumda kendine unutulmayacak tecrübeler katacaksın.

  4.  

  5. Yazdıklarını Binler Okuyacak
    ogrenci_kariyeri3

    Kişisel bir blog yazmaya başlasan, yazılarının okunma sayısı belki sadece 3 haneli rakamlarda takılı kalacak. Sadece etrafındakilere etki edebileceksin. Ancak binlerce üniversite öğrencisinin takip ettiği bir sayfada ‘kendi imzanla’ yazmaya başlamak; o binlere ulaşmak, onların hayatında bir şeyleri değiştirebilmek demektir. Öğrenci Kariyeri bu etkiyi yaratabilmen için işte sana harika bir teklif sunuyor! Bizimle yaz!

  6.  

  7. Hayatına Etki Bırakacağın İnsanlar
    ogrenci_kariyeri_yazar_4
    Binlere ulaşmak, onlarda bir etki bırakmak demektir. Belki hiç tanımadığın, Türkiye’nin bir ucundaki o kişinin senin yazacağın bir cümleyle hayatı değişecek. Belki senin yazacağın o yazıyı gerçekten okumaya ve değişmeye ihtiyacı var. Bu önemli güç seninleyken, insanların hayatlarını değiştirebileceğini bilmek… Harika bir his değil mi?



  1. Bambaşka Bir Sen
    ogrenci_kariyeri_5

    Her bir yazından sonra, insanların olumlu tepkileri, senin araştırma yönünün git gide artması, bir yazıyı yazarken diğer yazıyla ilgili fikirlerinin oluşması, sıradan öğrencilik hayatında uzaklaşıp birçok sorumluluğu yerine getirebilecek seviyeye gelmek ve daha nice değişimlerle; evet, sen bambaşka bir sen olacaksın.



  1. CV’ne Ekleyebileceğin Harika bir Tecrübe!
    ogrenci_kariyeri_yazar5

    Üniversite hayatımız artık gerçek hayatla ilgili düşüncelerimizin yoğunlaştığı ve geleceğe yönelik adımlar attığımız bir dönemdir. Çevrene bir baktığında herkesin bir yerlere başvurma, kendini kanıtlama, kabul ettirme telaşını görürsün. Bir işe başvurmak için bizden istenilen şey ne peki? CV’miz tabii ki de. Diğer Cv’lerden farklı olan bir CV herkese lazım. Senin farkın neden Öğrenci Kariyeri olmasın?

  2.  

  3. Unutulmayacak Bir Gönüllülük Deneyimi
    ogrenci_kariyeri_yazar6
    Öğrencilik hayatınla ilgili aklında kalacak ve sana en çok tecrübeyi kazandıracak fark gönüllü çalışmalardır kesinlikle. Bir iş görüşmesine gittiğinde seni öne geçirecek en önemli şeylerden biridir gönüllülük deneyimleri. Böyle bir tecrübe arıyorsan tam yeri burası!


 

Bu güzel tecrübeye Öğrenci Kariyeri ailesine katılarak sahip olmak için daha ne bekliyorsun! Haydi tıkla!

Bu Yazı ÖğrenciKariyeri Ekibinden Armoni Bayar tarafından özel olarak hazırlanmıştır.
İşte kendisine ulaşabileceğiniz hesaplar; Facebook | Twitter | Linkedin

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.