Öğrenci Kariyeri Banner

Müzeyyen Senar, New York Times Square’de!

Müzeyyen Senar, New York Times Square’de!

"Cumhuriyet’in Divası" olarak adlandırılan Müzeyyen Senar, New York Times Square’de yer aldı. Senar, EQUAL’ın Türkiye’deki 29. elçisi olmuştu.

Popüler dijital müzik platformu Spotify, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için EQUAL Türkiye ekim ayı elçisinin "Cumhuriyet’in Divası" Müzeyyen Senar olduğunu açıklamıştı.

Müzeyyen Senar New York Times Square’de Yer Aldı!

Türk Sanat Müziği’nin en önemli isimlerinden biri olan Senar, müzik dünyasında kadınlar için eşitliği güçlendirmek ve kadın sanatçıların müziğe olan katkılarını desteklemek için hayata geçirilen EQUAL’ın Türkiye’deki 29. elçisi olmuştu. Cumhuriyet’in 100. yılında Senar, bu kez New York Times Square’de yer aldı.

Spotify, EQUAL Türkiye Ekim ayı çalma listesi ile Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Türkiye’nin birbirinden güçlü kadın seslerini bir araya getiriyor ve kadın sanatçıların müziğe olan katkılarını kutluyor. Bugüne kadar Ajda Pekkan, Sıla, Göksel gibi 28 Türk kadın sanatçı Equal Türkiye’nin elçisi olmuştu.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.