Öğrenci Kariyeri Banner

Mutlaka İzlenmesi Gereken 7 Animasyon Filmi!

Mutlaka İzlenmesi Gereken 7 Animasyon Filmi!

Animasyon yetişkinlerin de  çocukların da severek izlediği film türlerinin başında geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmlerini sizler için derledik.

 

Oyuncak Hikayesi Serisi

Toy Story (Oyuncak Hikayesi), dünyanın en popüler animasyon serilerinden bir tanesidir. Serinin ilk filmi 1995 yılında vizyona girdi ve çok fazla sayıda kişi tarafından oldukça beğeni topladı. Andy oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven ve oyuncaklarına değer veren küçük bir çocuktur. Ancak Andy'nin oyuncakları hakkında bilmediği bir şey vardır. Bu da Andy'nin yokluğunda, oyuncaklarının kovboy Woody'nin önderliğinde hayata geldiğidir. 

 

Buz Devri Serisi

Ice Age (Buz Devri) serisi, Buzul Çağı esnasında Sid ve arkadaşlarının yaşamını konu alıyor. Dünya'nın buzla kaplanmaya başladığı dönemde, Buzul Çağı'nda bir mamut, bir kılıç dişli kaplan, bir miskin ve bir bebeğin maceralarını anlatıyor.

 

Ters Yüz

Inside Out (Ters Yüz) 2015 yılında vizyona girdi. Macera ve komedi ögelerinin yer aldığı film tiksinti, üzüntü, neşe, öfke ve korku olmak üzere beş farklı duyguyu yaşayan Riley'in hikâyesini konu alıyor. Büyük bir başarının altına imza atan filmin uzunluğu 1 saat 35 dakika.

 

Sihirli Plan

2019 yapımı Klaus (Sihirli Plan), bir postacı ile oyuncakçının arkadaşlığını konu ediniyor. Komedi ve macera ögelerini içeren filmin yönetmenliğini Sergio Pablos ve Carlos Martínez López üstlendi.

 

Yukarı Bak 

Macera ve komedi ögelerini içeren Up (Yukarı Bak), 78 yaşındaki Carl Fredricksen ile Russell isimli çocuğun hikâyesini anlatıyor. 1 saat 36 dakika uzunluğundaki film 2009 yılında vizyona girdi.

 

Kayıp Balık Nemo

2003 yılında vizyona giren Finding Nemo (Kayık Balık Nemo) isimli yapımda Nemo isimli balığın maceralarını konu alıyor. Film Marlin'in oğlunu bulmak için harcadığı çabaları ve Nemo'nun da geri dönmek için verdiği büyük mücadeleyi anlatıyor.

 

Çılgın Hırsız Serisi

Dünya genelinde oldukça büyük bir beğeni toplayan Despicable Me (Çılgın Hırsız), Gru, suç dolu geçmişini bir kenara bırakır ve evlatlık edindiği kızları Margo, Edith ve Agnes ile birlikte sakin bir hayata adım atar. Gru, kurduğu işiyle ve ailesiyle vaktini geçirirken, bazı gizemli olaylar yaşanmaya başlar.

 

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.