Öğrenci Kariyeri Banner

MUMMES Kariyer Günleri Başlıyor!

MUMMES Kariyer Günleri Başlıyor!

MUMMES tarafından her sene düzenlenen Kariyer Günü, bu sene online olarak düzenlenecektir. Alanlarında lider firmalarda çalışan deneyimli metalurji ve malzeme mühendislerinin ve yöneticilerin konuşmacı olarak yer aldığı Kariyer Günü etkinliğinde konuşmacılar tarafından şirket tanıtımları, iş ve staj imkanlarından bahsedildikten sonra öğrenciler ile interaktif soru cevap yapılır. Bu şekilde sektörleri tanıtmayı ve sektörde çalışan insanlar ile bağlantı kurmayı hedefleyen bir etkinlik amaçlanır.

6. MUMMES Kariyer Günleri : 26-27 Aralık 2020 tarihlerinde 15:00 - 18:00 saatleri arasında ; Mercedes , Jaguar Land Rover , BSH , TAI , Şişecam , Brisa , Erdemir ve Assan Alüminyum olmak üzere toplam sekiz şirketten direktör ve üst düzey yöneticilerden oluşan sunucumuzla birlikte toplam 9 konuşmacı ve yaklaşık 1000-2000 katılımcının yer alacağı bir etkinliktir.

Başvuru linki 

Yayının yapılacağı youtube kanalının linki

 

 

Etkinlik Akış Planı,

Etkinlik online platform üzerinden 26 ve 27 Aralık tarihlerinde yapılacaktır. Etkinlik 26 aralık günü 4, 27 Aralık günü 3 oturumdan oluşacak ve her oturumun süresi 50 dakika sürecektir. Şirketler ilk 20 dakika şirket sunumu yapacak, kalan 30 dakika boyunca da öğrenciler ile birlikte interaktif bir şekilde soru cevap yapacaktır. Etkinlik sonunda ise online kurs çekilişleri yapılıp etkinliğimize katılan öğrencilere dağıtılacaktır.


 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.