Öğrenci Kariyeri Banner

Minik Eller Kod Yazıyor Projesi

Minik Eller Kod Yazıyor Projesi



  • Minik Eller Kod Yazıyor Projesi’nin 22-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine, proje kapsamında, pilot uygulama illerinden gelen başvurular kabul edilecektir.

  • Kontenjan 25 kişiyle sınırlıdır.

  • Proje İlleri: Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Aydın, Çanakkale, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Mardin, Ordu, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Uşak


Sen de çocukların kodlama öğrenmesinin yanı sıra resim, müzik ve sanat anlamında becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Minik Eller Kod Yazıyor projemizde gönüllü olmak istiyorsan hemen başvur.

Son Başvuru Tarihi: 12 Ağustos 2019

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

code-1839406_960_720

Kimler eğitmen olabilir?

Sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, gençlik meclisleri gibi gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, çocuklara kodlama eğitimi vermeye hedefli, 15-30 yaşları arasındaki gençlerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda 8 saatlik yerel eğitimler vermeleri ve bir yıllık dönemde 8-12 yaş aralığındaki en az 50 çocuğa ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir.

Gönüllü eğitmenlerin ayrıca yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin savunuculuğunu yapması beklenmektedir.

Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?

*Eğitmen eğitimi, 22-25 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir..

*Katılımcıların konaklama, yeme içme ve ulaşım masrafları proje tarafından karşılanacaktır.

*Eğitimin gerçekleşeceği il ve otel bilgisi dahil tüm detaylar başvuru olumlu sonuçlanan kişiler ile paylaşılacaktır.

*Her türlü sorunuz için taha@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 12 Ağustos 2019

KAYNAK


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.