Öğrenci Kariyeri Banner

Minik Ece'ye Umut Olma Vakti! Bu Haberi Her Yere Yayalım!

Minik Ece'ye Umut Olma Vakti! Bu Haberi Her Yere Yayalım!
Henüz 2.5 yaşında minik Ece. Parklarda henüz koşamadı, arkadaşlarıyla yarışamadı. Ancak şu an büyük bir yarışın içinde, zamanın ta kendisiyle yarışıyor. Çünkü minik Ece'miz SMA hastası.

SMA (Spinal Muskular Atrofi) bir kas hastalığı. Ece'nin ailesi kızları için Valilik izniyle bir kampanya başlattı ve biz de bu kampanyayı olabildiğince duyurmak istiyoruz.

ece

Ece ayakları üstüne basabiliyor ama yürüyemiyor. Gün geçtikçe de kasları eriyor. Her gün fizik tedaviye gidiyor. Amerika'da FDA tarafından onaylanan ve şu an satışa başlanmış olan SPINRAZA adında bir ilaç bulunmakta. Buraya kadar her şey çok umut verici. Ancak bu ilacın fiyatı için gereken bütçe çok fazla. Bir kutusu 140.265 dolar.

Ece için sadece 4 kutu ilaca ihtiyaç var. Eğer bir an önce bu ilaç alınmazsa geriye dönüşsüz olarak Ece Boyacıoğlu vücudundaki tüm kaslarını kaybetmeye başlayacak. Bu sebeple ailesi valilikten izni aldı ve yardım kampanyasını başlattı. Toplanması gereken tutar tam olarak 2.089.836,00 TL

Olabildiğince bu haberi yayarsak doğru kişilere ulaştırabilir ve Ece'yi sağlığına kavuşturabiliriz. Haydi, hep beraber sosyal medyanın gücünü kullanalım!

Annesi Nur Hanım: 05054949960

Kampanya hesabı: ECE BOYACIOĞLU
İŞ BANKASI- VALİDEÇEŞME ŞUBESİ- 1094-0242675
IBAN: TR25 0006 4000 0011 0940 2426 75

www.eceyeumutol.org

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.