Öğrenci Kariyeri Banner

Microsoft Sevilmeyen Özelliklerini Kaldırdığını Duyurdu!

Microsoft Sevilmeyen Özelliklerini Kaldırdığını Duyurdu!

Microsoft, Windows 11'de test aşamasında olan başlat menüsünde web sitesi gösterme fikrinden vazgeçtiğini duyurdu. Şirket, gelen geri bildirimleri dikkatle incelediklerini belirtti.

Microsoft'un en güncel işletim sistemi Windows 11'in ön izleme sürümüne geçtiğimiz aylarda gelen ve kullanıcıların çok da hoşuna gitmeyen bir özellik artık kaldırılıyor. Bu özellik, Windows 11'in Başlat menüsünde yer alan web siteleriydi.

Görsel Sorunlar Çözüldü!

Test aşamasında olan özellik Windows 11 kullanıcılarının hoşuna gitmemişti. Kasım 2022'de 25247 ön izleme sürümünde ortaya çıkan ve menü panelinin alt kısmında web sitelerini gösteren özelliği kaldrıma kararı alındı. Microsoft'un Windows 11 Insider sistemine gelen geri bildirimler neticesinde 25272 ön izleme sürümünde bazı özellikler kaldırıldı, bazıları ise güncellendi.

Değişiklikleri açıklayan Microsoft, Edge tarayıcısında kopyalanan bir metni aramak için yapılan önermeyi de kaldırdığını belirtti. Bu özellik, Edge'de tıkladığınız metni açılan bir panelde arayabilmenize yardımcı oluyordu. Microsoft, yaptığı güncelleme hakkında şunları söyledi: "Bu iki deneyim hakkında bize geri bildirimde bulunan tüm Insider'lara teşekkürler."

25272 ön izleme sürümüyle birlikte görev çubuğunun arama kutusunda oluşan görsel aksaklıklarla alakalı bir sorun başta olmak üzere bazı hatalar çözüme kavuştu.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.