Öğrenci Kariyeri Banner

Melisa Kız Öğrenci Yurdu ve Yaşam Merkezi

Melisa Kız Öğrenci Yurdu ve Yaşam Merkezi
Yurt Hakkında

Ev rahatlığı ile otel konforunun bir arada sunulduğu, alışılmış öğrenci yurdu anlayışından farklı olarak yeni nesil bir bakış açısıyla tasarlanan Melisa Kız Öğrenci Yurdu'nda her şey, öğrencilerin ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak düşünüldü.

Lüks ve ferah odaların yanı sıra, öğrencilerin diledikleri zaman diledikleri şekilde vakit geçirebilecekleri sosyal tesisler de yer almakta.

Konforlu Odalar

1,2,3 ve 4 kişilik odalarda, ortopedik bazalı yatak, uydu bağlantılı TV, kütüphaneli çalışma masası, mini yemek masası, buzdolabı, giysi dolabı, hilton banyo-tuvalet, saç kurutma makinesi, wifi internet, telefon, merkezi ısıtma-soğutma sistemi bulunmakta.

Resepsiyon

Öğrencilere diledikleri zaman yardımcı olabilecek bir resepsiyon görevlisi 24 saat bulunmakta.

Kütüphane ve Etüd Salonu

Sessiz, sakin bir ortamda ders çalışma imkanı sunan kütüphane ve etüd salonu oldukça rahat...

Bol bol sosyalleşmek ve keyifli vakit geçirmek için...

Öğrencilerin arkadaşlarıyla vakit geçirebilecekleri; Cafe, Saklı Bahçe gibi oldukça keyifli alanların yanı sıra kompleks içerisinde Spor Salonu da yer almakta.

Hem rahatlamak hem dinlenmek için...

Türk Hamamı ile hem rahatlamak hem de dinlenmek mümkün...

Güvenlik

Merkezimiz 24 saat kapalı kamera sistemiyle izlenmekte. Ayrıca; yangın, deprem gibi afetlere karşı alınan üst seviyede güvenlik tedbirlerinin yanı sıra odalarda acil yardım butonları bulunmakta. Odalara giriş-çıkışlar için elektronik kartlı geçiş sistemi kullanılmakta.

Sağlık

Yurt içerisinde revir hizmeti mevcut.

Temizlik

Odalar için haftada iki gün temizlik hizmeti verilmekte. 15 günde bir olmak üzere, nevresim değişikliği yurt görevlileri tarafından sağlanmakta.

Yemek

Yurt içerisinde bulunan cafe bölümünde sabah, öğlen ve akşam yemekleri için yiyecek alternatifleri bulmak mümkün.

Her yere yakın...

Çevresindeki üniversitelere oldukça yakın konumuyla öğrencilere avantaj sağlayan merkezimiz, metrobüse 5 dakika yürüme mesafesinde yer almakta.

"Türk Hamamı, Spor Salonu, Sinema gibi sosyal tesis kullanımları yurt ücretine dahildir. Ayrıca bavul odası ve ütü odası kullanımı ücretsizdir. Çamaşır yıkama hizmeti ise yıkama kartlarına kontör yükleme yoluyla sağlanmakta."

İletişim Bilgileri

AdresBeşyol, Çamlıbel Sk. No:3-5, 34295 Küçükçekmece/İstanbul

Telefon: (0212) 541 40 27

Web Sitesi: http://www.melisakizogrenciyurdu.com.tr/index.php/tr/

Youtube Tanıtım Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=4OkJu3a1lN8

Görseller

DSC_3194 DSC_3198 DSC_3280 DSC_3284 DSC_3330 DSC_3357 DSC_3362 DSC_3487 DSC_3512 DSC_3534 DSC_3556 DSC_3568 DSC_3589 DSC_3612 DSC_3629 DSC_3640 DSC_3643 DSC_3655 DSC_3675 DSC_3691

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.