Öğrenci Kariyeri Banner

Mef Üniversitesi'nde Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Yaz Kampı

Mef Üniversitesi'nde Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Yaz Kampı
Girişimcilik Dünyasına İlk Adımını Atman İçin Bir Haberimiz Var !
Bu yaz sizlerle beraber yeni dünyanın girişimcilik ve üretim teknolojileri deneyimine davet eden

MEF ÜNİVERSİTESİ SOSYAL İNOVASYON ve YARATICI TEKNOLOJİLER GARAJI'nda girişimcilik ve sosyal inovasyon odağında, yenilikçi fikir ve projeleri yeni nesil teknoloji ve tasarım teknikleri ile sürdürülebilir iş modellerine dönüştürüyoruz.

Bir fikirden, girişimciliğe uzanan yolda, deneyimlerimizi arttırmak, 21.Yüzyıl yetkinliklerini liderlik becerileriyle birleştirmek için sizleri Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Yaz Programına davet ediyoruz.

inovasyon

 

Hem sosyal hem de teknik becelerileri kapsayan program içeriği girişimcilikte yaşıtlarına ilham olan Türkiye’nin ilk Teknososyal Genç Liderlik programıdır.

Hayal kuran, daha yaşanabilir ve nitelikli bir dünya için, takım çalışmasını ve birlikte üretmeyi seven gençlere yönelik, yaratıcılığı teknoloji kullanarak ifade edebilme becerisi kazandırmayı amaçlayan eğitim programı kapsamında, sosyal inovasyon, girişimcilik, liderlik becerileri ( Sunum Teknikleri, Zaman / Kriz Yönetimi, İş Yönetimi, Analiz ve Fikir Geliştirme Teknikleri ) ve yaratıcı teknoloji ( 3 Boyutlu Yazıcı ve Modelleme, Dijital Tasarım Teknikleri, Sanal / Arttırılmış, Yazılım ve Yapay Zeka ) eğitimleri gerçekleştirilecek.

twiiit

Program sonunda katılımcılar Impact Hub, MEF Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Açık Alan Derneği ve İnovasyon Merkezlerinde ve çeşitli araştırma kuruluşlarında stajyer olarak yer alabilecekler.

Program Eğitim Tarihleri:


1- 14 Temmuz


22 Temmuz -  4 Ağustos

19 Ağustos - 1 Eylül

Eğitim Mekanı:

Sosyal İnovasyon ve Yaratıcı Teknolojiler Garajı
MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü

*Detaylı program içeriğini aşağıda bulabilirsiniz.
*Kontenjan 12 kişi ile sınırlıdır ve katılımcıların başvuruları detaylı bir şekilde değerlendirilecektir.

twiit2

Kamp programını devamsızlıkla tamamlayan tüm katılımcılar, katılım belgesini, final projesini tamamlayan tüm katılımcılar, başarı belgesini, almaya hak kazanacaktır.Kampın sonunda her takım proje sunumlarını jüri önünde yapacaktır. Kamptan sonra projeye yönelik girişimlerinde çalışmaya devam etmek isteyen takımlara MEF Üniversitesi Sosyal İnovasyon ve Yaratıcı Teknolojiler Garajı tarafından destek verilecektir. Çalışmalarını başarıyla tamamlayan ekipler 1 yıl boyunca merkezimizdeki tüm imkanlardan ücretsiz faydalanacaktır.

BAŞVURU VE TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.