Öğrenci Kariyeri Banner

McDonald’s İş Başvurularını Snapchat’ten Almaya Başladı!

McDonald’s İş Başvurularını Snapchat’ten Almaya Başladı!
McDonald's Avustralya, işe alımda yenilikçi bir adım atarak Snapchat ile uygulama üzerinden başvuru alabileceği bir işbirliğine gitti.

GetPicture

 

McDonald’s Avustralya, işe alım yöntemlerinde bir yeniliğe giderek Snapchat üzerinden başvuru almaya başladığını duyurdu. Fast food devi, işbirliği kapsamında, uygulama içerisinde McDonald’s temalı Snaplications adında yeni bir filtre kullanıma sundu.

Yeni başvuru yöntemiyle adaylara McDonald’s çalışanlarının üniformasıyla 10 saniye gibi kısa bir sürede kendilerini tanıtma imkânı sunan marka, açıklamasında işe alımları yalnızca bu filtreye dayalı olarak yapmayacaklarına da yer verdi. Snapchat uygulamasından olumlu dönüş alan adaylar, ardından online olarak geleneksel bir iş formu dolduracabilecekleri kariyer merkezine yönlendirilecekler.

“Sanıyoruz ki bu uygulama dünyada bir ilk” diyen McDonald’s Avustralya COO’su Shaun Ruming, gençler için ülkenin en büyük işvereni konumunda olduklarını ve bu yüzden de işe alımları daha yenilikçi ve modern bir hale getirmek için çalıştıklarını söyledi. Bu duyurunun tüm McDonald’s şubelerini kapsamadığını da belirtelim.

Kaynak

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.