Öğrenci Kariyeri Banner

Maaşını Yetersiz Bulup Kendine %600 Zam Yapan Rektör Gibi Rektör(!)

Maaşını Yetersiz Bulup Kendine %600 Zam Yapan Rektör Gibi Rektör(!)
Hangimize maaşımız yetiyor ki zaten? Bu rektörümüz de bu durumdan çok sıkılmış olacak ki kendi maaşına zam yapmaya karar vermiş. Tabii bizden farkı, onun böyle bir yetkisi olması :)




Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve yardımcılarının döner sermayeden aldığı ödeneğin rekor düzeyde artırıldığı ortaya çıktı.

aksaray-universitesi-rektoru-prof-dr-yusuf-sahin-23-nisan-ulusal-egemenlik-ve-cocuk-bayramini-yazili-bir-basin-aciklamasiyla-kutladi463e4c499eb6cef88179






Rektöre yüzde 600, yardımcılarına yüzde 300 zamAksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Eğitim Fakültesi döner sermayelerine yönelik düzenlemelerin yapıldığı şubat ayındaki toplantıda üniversitenin yönetim kurulu, rektör Şahin’in ödeneğini yüzde 600, rektör yardımcıları Prof. Dr. M. Bahaddin Varol, Prof. Dr. Ayhan Özçifçi ve Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz’ın ödeneğini yüzde 300 ve genel sekreter Bayram Ali Yavaş’ın ödeneğini de yüzde 200 artırdı.
Rektör ve yardımcıları ödenekleri artıran yönetim kurulundaaksaray üniversitesi rektörü prof. dr. yusuf şahin (7)Ödenekleri artıran Yönetim Kurulu’nda Rektör Prof.Dr. Şahin ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Bahaddin Varol, Prof. Dr. Ayhan Özçifçi ve Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz da yer alıyor. Kurul ödenek artırımını Yükseköğretim Kurumlarında Döner Sermaye Gelirlerinden Yapılacak Ek Ödemenin Dağıtılmasında Uygulanacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmeliğe dayandırdı.

Aksaray Üniversitesi'nin 'Ek ödeme dağıtım usülleri' yönetmeliğini görmek için tıklayınız.

Dekan ve yardımcılarına da uçuk zamlar...
 aksaray-universitesi-yurt-disi-fuarlarinda-6675801_x_8072_o_da5a4ff1c0f32fc175f7
Aynı toplantıda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Ekercin’e ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Emre’ye yüzde 250 oranında ödenek artırması yapılırken, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç Dr. Aziz Doğru ve Yrd. Doç. Dr. Muhammed Sarı’nın ödenekleri yüzde 100 oranında artırıldı.




Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.