Öğrenci Kariyeri Banner

KTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü IndEvo'20 Başlıyor!

KTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü IndEvo'20 Başlıyor!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından bu sene dördüncüsünün düzenleneceği IndEvo’20 (Industrial Evolution), her sene dönemin bilişim sektörünün trend bir konusunun bizlerle buluşturulduğu, bu konu çevresinde yetkin firmaların değerli konuşmacılarıyla seminerler, workshoplar ve çekilişlerin düzenlendiği akademik bir etkinliktir. IndEvo, dördüncü  yılında ‘Big Data/Blockchain ve Siber Güvenlik’ konularını ele alacak.

Pandemi nedeniyle online gerçekleşecek olan IndEvo, alanında yetkili konuşmacılarını Türkiye’nin her yerinden katılımcılarıyla buluşturuyor.

21-22-23 Aralık tarihlerinde internet sitemiz üzerinden gerçekleşecek olan IndEvo’20’nin ana sponsorluğunu Akınsoft yaparken etkinlikte toplam 9 oturum ve benzersiz workshoplar gerçekleşecektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da IndEvo’20 ilklere imza atmaya hazırlanıyor.

Sektörün öncü firmalarından yetkin konuşmacıları ile gerçekleştirilecek seminerler ve workshoplar yanında çekilişler ve fuaye alanındaki sürpriz stantlar ile süslenen bu güzel etkinlikte sizler de yerinizi ayırmak istiyorsanız, buradan başvuru yapabilirsiniz.

Etkinliğimiz ücretsiz ve sertifikalıdır.


 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.