Öğrenci Kariyeri Banner

Korkusuzca İngilizce Konuşma Platformu: BukyTalk

Korkusuzca İngilizce Konuşma Platformu: BukyTalk

Son zamanlarda pandeminin de etkisi ile pek çok sektörle birlikte eğitim sektörü de dijitalleşmeye başlamıştır. Bu durumunda etkisi ile insanlar artık eğitim kurslarını dahi online platformlar ile sağlamaya çalışmaktadır. Özellikle dil öğrenmek isteyen kişiler için birçok online eğitim kursu bulunsa da İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebileceğiniz sınırlı sayıda platform bulunmaktadır. Konuşma becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız BukyTalk doğru bir adres.

BukyTalk Nasıl Çalışır?

BukyTalk, ana dili İngilizce olan konuşmacılar (native speaker’lar) ya da ana dili seviyesinde İngilizcesi olan yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizce konuşma pratiği yapmanıza yardımcı olan ve bu kişileri belirli seanslarda bir araya getiren bir eğitim platformudur.  2019 yılında kurulmuş bir girişim olan BukyTalk, kurulduğu günden bugüne kadar 13.000+ insana çeşitli hizmetler sunmuş bir eğitim platformudur. 

BukyTalk, eğitime dahil olmak isteyen kullanıcıların sisteme dahil olmasıyla birlikte yabancı konuşmacılardan geribildirimler alır. Ayrıca BukyTalk, sunduğu hizmet sistemi ile kişinin zamanı verimli bir şekilde kullanmasına ve öğrenme sürecini hızlı bir şekilde tamamlamasına yardımcı olur.           

BukyTalk Seansları Nelerdir?        

BukyTalk seansları, grup seansları (4kişilik) ve bire bir seanslar olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Bire bir seanslarda da Grup seanslarında da 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık seanslar olmak üzere 3 farklı paket bulunmaktadır.

Grup seanslarının eğitim paketleri; mini paket, eksiksiz paket ve ultra paket olmak üzere 3 gruba ayrılmaktadır. Bire bir seans eğitim paketi ise özel ders olduğu için tek bir paket mevcuttur. Eğitim paketleri; seansları, BukyTalk ekibinin hazırladığı eğitici oyunları, e-posta bülteni aboneliğini ve her seans farklı eğitim konularını içerir. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.                

BukyTalk Kurumsal Çözümleri Nelerdir?   

BukyTalk eğitim platformu, kişisel eğitim alan insanlara ve kurumsal eğitim almak isteyen firmalara hizmet vermektedir. BukyTalk ile çalışanlarınıza yönelik İngilizce eğitimleri konusunda bilgi almak için web sitemizde yer alan formu doldurabilirsiniz.

Çalışanları için hizmetlerimizden yararlanmak isteyen kuruluşlara özel 10-20, 20-50, 50-100 ve 100 üzeri kişi sayısı olmak üzere 4 farklı üyelik paketimiz mevcut. Korkusuzca ve özgüvenli bir şekilde İngilizce konuşmanıza yardımcı olacak BukyTalk ile siz de konuşma becerilerinizi ve diğer dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

BukyTalk’un gelecek planları arasında platforma İngilizcenin haricinde yeni diller eklemekte yer almaktadır. Ayrıca konuşma pratiği alanında kişilerin dijital asistanı olma vizyonuyla hareket eden BukyTalk, belirli bir süre sonra yapay zekayı da sistemine dahil etmeyi hedeflemektedir.

BukyTalk ekibi olarak bu yazımızda sizlere sunduğumuz hizmetler, kurumsal çözümler ve seanslarımız hakkında çeşitli bilgiler sunduk. Siz değerli okurlarımız için faydalı olmasını diler, okuduğunuz için teşekkür ederiz. Daha fazla bilgi için bukytalk.com adresini ziyaret edebilir ve bilgilendirici içerikler için blog sayfamızı takip edebilirsiniz.

***Öğrenci Kariyeri okuyucularına özel OGRENCİKARİYERİ10 kodu ile dilediğiniz pakette %10 indiriminizin olduğunu da belirtmek isteriz.


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.