Öğrenci Kariyeri Banner

Kolektif Yapı Dergisi 2. Sayısı Sizlerle!

Kolektif Yapı Dergisi 2. Sayısı Sizlerle!

İYTE Yapı Topluluğu olarak 20 Nisan 2021 tarihinden itibaren Kolektif Yapı Dergisi ile aktif akademik yayıncılık hayatına geçmiş bulunmaktayız. Kolektif Yapı Dergisi ulusal kapsamda akademik dergilerin standartlarına uygun olarak yapı sektörü ile alakalı; okuyucusu öğrenci öncelikli, herkese hitap edebilen, kar amacı gütmeyen bir öğrenci projesidir. Kolektif Yapı Dergisi, alanında başarılı uzmanlar, akademisyenler, mimarlar, mühendisler, plancılar ve tasarımcılar ile mevcut durum, sürdürülebilirlik, sektördeki teknolojiler ve geleceğe yönelik stratejiler üzerine araştırma yazıları, röportajlar, gezi yazıları ve serbest köşeler içermektedir. Bu proje kapsamında topluluk olarak dergimizi sizlere tanıtmak istiyoruz. Aşağıdaki bağlantılardan dergimizi ücretsiz okuyabilir ve indirebilir ayrıca web sitemizi ziyaret ederek topluluğumuzun yaptığı etkinlik ve projeleri takip edebilirsiniz.

 

Kolektif Yapı Dergisi 1. Sayı

Kolektif Yapı Dergisi 2. Sayı

İYTE Yapı Topluluğu Bağlantı Linki

 

Topluluk hakkında güncel bilgileri ve etkinlikleri takip etmek için sosyal medya hesaplarımızı aşağıdan takip edebilirsiniz.

 

İYTE Yapı Topluluğu Sosyal Medya Hesapları;

Linkedin

Twitter

Youtube

Facebook

Instagram

 

Kolektif Yapı Dergisi Sosyal Medya Hesapları;

Kolektif Yapı Dergisi E-mail Adresi: iyapdergi@gmail.com

Kolektif Yapı Dergisi Linkedin Hesabı

Kolektif Yapı Dergisi Instagram Hesabı

 


Yağız Çakmak

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Yağız Çakmak..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.